ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΝΟΤΑ ΡΕ ΚΑΙ Η ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ  ΕΦΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΝΟΤΕΣ

ΣΕΛ. 26-29 "... ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕ, ΩΣ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΤΑΘΕΡΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΝΟΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΔΥΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ 0 ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ, 


ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΘΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΑΦΑΙΡΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΙΡΕΣΗ, ΟΥΤΕ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ ΝΟΤΑ ΤΟ ΡΕ, ΤΗΝ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΑΝΩ Ή ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΩΝΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗΣ ΤΟ ΕΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΩ ΜΕΡΟΣ, ΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΝΟΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΟΡΚΩΝ ΤΗΝ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΕΣΔΗΠΟΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΕΧΟΥΜΕ:

ΝΤΟ=3      ΜΙ=6    ΦΑ= 7

          +               +             +

ΡΕ =  6             6           6

           +               +             +

ΣΟΛ= 8        ΣΙ=8     ΛΑ=1

_________     _______   _________

         17               20           14

1+7= 8        2+0=      1+4=5

ΣΥΝΟΛΟ ΚΩΔΙΚΟΥ 825 = 8+2+5= 1+5=6 ΕΞΙ

ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙΣ 3 ΤΡΕΙΣ ΔΥΑΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΝΤΟ=3      ΜΙ=6    ΦΑ= 7

          +               +             +          

ΣΟΛ= 8        ΣΙ=8     ΛΑ=1

_______________________________

        11            14          8

ΣΥΝΟΛΟ ΚΩΔΙΚΟΥ 258 2+5+8=15=6ΕΞΙ

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΙΣ ΔΥΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ 6 ΝΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΤΑ ΡΕ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΣ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΕ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΥΑΔΕΣ:

 

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΕΙΡΑ 6 6 6 ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ Η ΜΕΣΟΤΗΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ 6 6 6 

ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 6 ΕΞΙ ΝΟΤΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙ Η 7 ΕΒΔΟΜΗ ΤΟ ΡΕ.

ΤΟ 6 ΕΞΙ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ 825 ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 8+2+5=15=1+5=6 ΕΞΙ

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 6 ΕΞΙ ΝΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΡΕ: ΤΟ 15=1+5=6 ΕΞΙ 

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ 825 ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ 258. 

ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ.

ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ, ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΟΜΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΛΑ.

Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ, ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ ΝΟΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΥΘΜΗ ΑΠΕΙΡΗ ΑΦΘΟΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΣΟΥ ΦΥΣΗΣ, ΤΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΤΙΣΗΣ ΣΟΥ ΩΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ, ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΔΟΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΑ ΟΡΙΣΕΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΜΕ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΑΥΤΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΠΑΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΛΛΗΝ ΘΑ ΚΟΙΤΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΛΕΥΕΣΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΟΥ;

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΙ, ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ, ΣΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΣΟΥ, ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

ΑΡΑ ΜΕΤΡΑΣ, ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ, ΓΕΩΜΕΤΡΕΙΣ, ΧΑΡΑΖΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΕΙΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΞΕΡΕΙΣ, ΟΧΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, Ή ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ Ή ΟΠΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.

ΩΣ ΝΟΗΜΟΝ ΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝ, ΕΧΕΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...."