ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΤΙ ΗΤΑΝ ΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ


ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΤΩΝ, ΔΗΘΕΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙ ΜΕ ΑΝΟΟΕΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΕΥΔΟΣ, ΤΗΝ ΔΟΓΜΑΤΙΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO.


«ΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ, ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΧΟΥΜΕ, ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΛΟ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ, ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΙΓΑΣ, ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ, ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ Ή ΟΙ ΑΝΟΗΤΟΙ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΑΣ. ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ.

ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΣΣΟΦΟΣΔΥΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ 100 ΚΙΛΑ Ή 200 Η ΔΥΝΑΜΗ, Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΑΡΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΣΟΥ.

ΟΙ ΚΑΒΕΙΡΟΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ, ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΒΕΙΡΟΥΣ, ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΒΕΙΡΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΗΤΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΒΕΙΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΒΕΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΤΥΡΟΙ. ΣΑΤΥΡΟΙ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ ΣΑΤΥΡΙΚΗ ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΕΡΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΥΡΙΖΟΥΝΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ. ΟΙ ΣΑΤΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ, ΟΜΩΣ ΗΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΟΙ ΚΑΒΕΙΡΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΣ, ΤΡΑΓΟΜΟΡΦΟΙΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΘΕΩΝ.

ΘΕΩΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ. Η ΚΑΘΕ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΤΟ 12 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ.

ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΚΑΒΕΙΡΕΣ, ΟΙ ΣΑΤΥΡΟΙ, ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ, ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΑΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ, ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΠΙΣΤΕΣ (ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ).

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ PLAY STATION ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΠΙΣΤΕΣ.

ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ ΤΙΣ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΒΕΙΡΟΙ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΣΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΑΙ.

Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ, (ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΟΜΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ),  ΕΣΠΑΣΕ ΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΟΙ ΚΑΒΕΙΡΟΙ, ΔΕΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ, Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ (ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ), Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΟΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ. 

ΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ.

ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΝΑΓΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ ΗΤΑΝΕ ΑΞΙΟΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΛΑΔΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ, ΕΙΧΕ ΝΟΗΣΗ ΕΙΧΕ ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ. ΗΤΑΝΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ.

ΔΕΝ ΗΤΑΝΕ ΕΝΑ ΠΤΥΧΙΟ  ΜΑΣΟΝΙΚΟ, ΕΛΑ ΦΙΛΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΟ ΔΩΣΟΥΝΕ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΝΟΜΠΕΛ ΤΗΣ ΑΝΤΙΝΟΗΣΗΣ, ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΞΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.

ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. ΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ, ΓΙΑΤΡΟΥΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ, ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΙΕΡΑΡΧΕΣ. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΥΤΙΑΖΑΝΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙ. ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΧΑΣΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΠΕΔΑ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ, ΠΟΥ ΣΤΑ ΚΑΒΕΙΡΙΑ ΠΕΡΝΑΓΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ, ΟΙ ΑΞΙΟΙ


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ