ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ 33 ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΣΥΝ 2 ΝΟΜΟΙΣΕΛ.  107 - 113 "... ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΙ ΝΟΜΟΘΕΤΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝ ΝΟΜΟΥΣ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.

ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ, ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΥΣΤΗΡΟΙ, ΛΙΤΟΙ, ΟΡΘΟΙ, ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΤΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΥΣΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΕΝΝΟΟΥΝ  ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΟΝΟ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ.

"ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ, ΟΠΟΥ Η ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΝΟΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ  ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΕΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΗΣΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.

ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΑΙΔΑΛΩΔΕΣ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΟΠΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ Ή ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ, ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΑΜΦΟΤΕΡΑ. 

ΑΘΩΩΝΟΥΝ ΑΔΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΔΙΚΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΡΗ"

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΗΜΕΙΟ "ΑΡΧΗ" ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΟΠΟΥ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΝΟΜΩΝ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ. 

ΠΡΕΠΕΙ ΔΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΩΣ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΑΥΤΟΙ, ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΙΚΑΖΟΥΝ, ΟΠΟΥ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΘΕΣΜΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΜΗ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΙ.

Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ.

ΕΔΩ, ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΒΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ, "ΑΡΧΗ" ΟΠΟΥ Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ.

ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.

ΑΡΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ.

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ.

ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΙ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΦΘΟΝΗ.

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ "ΑΝΘΡΩΠΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΩΣ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΕΣ ΑΠΟΛΥΤΟΙ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.

ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ.

ΟΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΩΝ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΝ ΤΟΥΣ,  ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥΣ..

ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ:

Ο ΘΝΗΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΕ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΔΙΚΑΣΤΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΘΕΣΗ ΥΨΙΣΤΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 6 ΕΞΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΔΑΤΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ 7ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 7 ΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΑΝΕΛΙΣΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.

ΑΡΑ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΥΣΙΑΣ,  ΜΕ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;

ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΝΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΣΤΟΕΣ, ΣΕΧΤΕΣ ΣΕ ΤΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ, ΣΕ ΜΙΑΡΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ, ΜΕ ΟΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΦΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΕΣ ΠΑΡΑΦΡΑΣΜΕΝΕςΣ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΙΜΟΙ;;;

ΣΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ, ΕΙΝΑΙ ΦΡΙΚΤΟ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

"ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΦΩΛΙΑΣΜΕΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.

ΑΡΑ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ. ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ"

ΩΣΤΟΣΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΟ 78 ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ, 7+8=15 ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ 1+5 =6 ΕΞΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΚΩΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ 6 ΕΞΙ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ 6 ΕΞΙ.

"Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΦΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΦΩΣ"

ΑΡΑ Ο ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 6 ΕΞΙ

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΟΠΩΣ:

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 145 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 1+4+5=10 ΔΕΚΑ, ΜΙΑ ΔΕΚΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 10 ΔΕΚΑ =1+0=1ΕΝΑ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ 1 ΑΠΟΛΥΤΟ 1 ΕΝΑ. 

Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ:

ΑΡΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ, ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΦΕΡΟΥΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι 1 ΕΝΑ.

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩ ΦΕΡΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1 ΕΝΑ

ΑΡΑ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ "ΑΡΧΗ", ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ Ή ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, (ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ), ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΚΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.

"ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΤΑ, Η ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ".

ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΕΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ.

ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΩΣ  ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΑΡΑ, Η ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΝΟΜΟΙ-ΔΙΚΑΣΤΗΣ-ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ, ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.


ΟΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ:

ΝΟΜΟΣ 1ΟΣ

ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΡΙΒΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΘΕΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΞΙΑΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ, ΟΠΟΥ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Η ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!

ΠΗΓΗ