ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ: ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ


 ΣΕΛ 40-45 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΡΑ-ΜΑΩΝΑ


ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΑΘΗ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΩΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ.

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΒΕΒΑΙΩΣ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΩΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΙΣ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΟ ΟΛΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.

"ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΦΡΑΞΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ"

ΑΛΛΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΠΙ 1000 ΧΙΛΙΕΣ Ή ΕΠΙ 2-3 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΕΔΙΟ, ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, Ο ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ "ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΩ", ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΧΘΟΝΑΣ.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙΣ 2 ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ;;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ.

ΑΚΟΜΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 1000 ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ. 

ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΝΟΕΙΤΕ ΧΩΡΟ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΥΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΟΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΗΛΩΘΕΙ Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΕΡΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ.

ΟΜΩΣ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΨΙΣΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.

ΤΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΝΟΥΝ ΕΝΑΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ, ΕΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΓΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΟΥ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ:

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ", ΟΠΟΥ ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΘΕΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΘΕΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΙΑΣ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΜΑΣ.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ, ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ.

ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ 

ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΜΙΚΡΟ" ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΜΑΣ ΜΙΚΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣΑΡΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΑΘΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ "ΑΠΕΙΡΟΙ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑ ΗΡΙΔΑΝΟ" ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΤΑΦΟΡΑ "Ο ΜΠΑΜΠΗΣ" ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΧΑΖΑΡΟΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΥΧΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΕΡΕΩΜΕΝΟΙ.

ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΘΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ, ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ 

"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ  ΚΕΙΜΕΝΟ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ"

ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΤΟΝ "ΑΗΡ" ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΑΗΡ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΑΙΘΕΡΑΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΝΟΥ. 

ΤΟ "ΚΡΥΒΕΤΑΙ" ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΡΥΦΤΟ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗ ΟΡΑΤΟΣΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΝΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΑΗΡ.

ΑΡΑ, ΟΤΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ ΤΟΥ, ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΑΗΡ ΕΚΤΕΛΕΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΥΣ ΕΛΕΦΘΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΝ.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΙΘΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΑΡΚΙΟΥ ΣΑΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΛΛΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.

ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ Η ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΤΟΥ ΝΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥ ΠΥΡ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΥΓΙΖΕΙ ΟΣΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΖΥΓΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ.

ΑΡΑ ΕΑΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΟΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΔΕΛΦΩΝ.

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΣΑΣ, ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΕΙΡΗΣ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΩΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ, ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΧΩΡΟ ΣΕ ΧΩΡΟ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ Η ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ.

ΟΠΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ.

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΣ ΑΧΡΟΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΣ ΟΠΟΥ ΤΑ 10 ΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ

ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 127 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ 127=1+2+7=10 ΔΕΚΑ=1+0=1 ΕΝΑ.

ΑΡΑ Ο ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1 ΕΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι.

 
ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ.
ΟΠΟΥ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, Ο ΘΕΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΘΥΛΗ.
 
ΑΡΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΗ ΘΕΙΑ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΑΥΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΩ ΜΟΝΟ ΦΥΛΑΚΕΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΟΛΛΕΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΡΡΕΝ ΚΑΙ ΘΥΛΗ.

"ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΘΥΜΑΣΤΕ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΕΙΩΝΟΤΑΝ Η ΘΕΙΑ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΛΥΠΗΘΗΚΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΡΘΑΤΕ ΟΛΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΜΟΙΡΑΖΑΝ ΔΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ, ΟΠΟΥ Η ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΛΑ. 

ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΘΑ ΑΚΥΡΩΝΟΤΑΝ, ΔΙΟΤΙ Ο ΑΦΕΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΟΚΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ".

ΑΠΕΙΡΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ Η ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΑΡΚΤΙΚΗ, ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΠΟΛΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΕΛΦΩΝ-ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ, ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΥ ΝΟΤΙΟΥ ΠΟΛΟΥ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.

ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΩΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ-ΠΥΛΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΘΕΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ, 

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙΣ ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΗΧΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΦΑΣΜΑΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ, ΑΠΕΙΡΩΝ ΜΗ ΟΡΑΤΩΝ Ή ΚΑΙ ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥΣ.

ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΣΕΡΧΟΜΕΝΑ-ΕΞΕΡΧΟΜΕΝΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ, ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ.

ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΘΕΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ, ΟΠΟΥ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΕΙΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΝΑΛΛΟΙΩΤΟ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ, ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ, ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ! 

ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΟΝ ΟΛΙΚΟ ΘΕΙΟ ΑΥΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΑΣ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΘΕΙΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ.

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΣ ΗΛΙΟΥ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, Η ΠΗΓΗ ΥΔΩΡ ΜΕ ΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΘΥΜΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΕΙΟΥ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ..."