ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΩΝ- ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600
Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.


Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΟΝΟ 1 ΕΝΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ. ΓΥΡΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΟΝΟ 1 ΕΝΑ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΘΥΛΕΣ ΥΠΕΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΘΕΙΕΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΘΥΛΕΣ ΜΗΤΡΕΣ, ΠΟΥ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ.

«ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΘΥΛΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ. ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ»!

ΘΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΡΟΝΟ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΟΛΗ Η ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΕΩΣ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ, ΟΠΟΥ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΗΣ.
ΑΡΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΤΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΑΡΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΩΣ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΖΩΟ, ΩΣ ΥΠΟΧΕΙΡΙΟ ΤΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.


ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΝΟΜΟ – ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΤΑ ΒΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΩΝ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ.

Η ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΗΣ, ΑΥΤΟΝΟΜΗ, ΩΣ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.


ΑΡΑ, ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΚΟΣΜΟΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ, ΩΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΗΣ.
ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΣΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΑΡΚΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΗΝ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ.


ΕΤΣΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΘΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΜΗΤΡΕΣ, ΝΑ ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ – ΝΟΜΩΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΥΛΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΛΗ, ΘΕΙΑ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΟΝΟΜΑ, ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ.


ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΡΙΑΔΑ ΘΥΛΩΝ, ΘΕΙΩΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΩΝ ΥΠΕΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:

1. ΘΥΛΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΘΕΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, ΓΕΝΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ.

2. ΘΥΛΗ ΜΗΤΡΑ ΘΕΙΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ Ο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ.

3. ΘΥΛΕΣ ΜΗΤΡΕΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΕΝΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΗ ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΘΥΛΩΝ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΘΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΤΙΣ ΘΥΛΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΥΛΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΤΑ ΒΔΕΛΥΡΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΟΥΣ, ΦΟΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΕΣ, «ΕΤΣΙ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ» ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΧΑΩΔΕΣ ΔΟΓΜΑ ΤΟΥΣ Ή ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΤΟΥΣ.

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΣΑΠΙΑ ΒΔΕΛΥΡΗ ΓΝΩΣΗ, ΜΕ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΟΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΤΡΕΣ ΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ, ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΠΙΑ, ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΩΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΧΑΩΔΗ ΖΩΑ.

«ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΗΤΡΕΣ ΚΑΙ ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΑΣΘΕΝΕΙΑΣ, ΒΛΑΒΗΣ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΗΓΗ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥΣ».

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΥΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Η ΤΡΟΙΑ, Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΧΑΩΔΩΝ ΖΩΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΩΔΕΣ ΣΚΟΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΑΡΑΞΕ ΓΕΙΩΣΕ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΙΣ 13/12/2018


ΣΕΛ.790-793 ΒΙΒΛΙΟΥ, ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΤΟ PDF ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΣΕΛΙΔΩΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ 

Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΕΞΑΚΟΣΙΑ 600 ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΣΤΟ 2168009810 www.kosmotheasi.com