ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

 


ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ Η ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΤΙ ΔΕΣΜΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ


ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΔΙΑΤΑΞΕΩΝ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΝΟΜΟΣ

ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΑΓΝΟΙΑ ΝΟΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΟΙΝΕΣ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΔΟΜΗΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΩΔΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΔΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΜΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ

ΤΑ 3 ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΤΗΝ ΙΔΕΑ, ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ , ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ

ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΕΣ

ΤΟΝ 19Ο ΑΙΩΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ

ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΡΑΤΗ ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΔΑΦΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

ΟΙ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ

ΧΩΡΕΣ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΓΙΑ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ DNA

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ

ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟ

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

1.3. ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ  ΔΙΚΑΙΟΥ, ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΣΗ  ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΩΝ

1.3.1.      Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου για την Ίδρυση καθαρά Εθνικού Ελληνικού Πιστωτικού Ιδρύματος.

1.3.2.      Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου για την εξαγορά όλων των κόκκινων δανείων που υπάρχουν στις Τράπεζες σήμερα από το Πιστωτικό Ίδρυμα της Πολιτείας. Με αυτό τον τρόπο θα κεφαλαιοποιηθούν οι τόκοι στο αρχικό κεφάλαιο μέσου του πιστωτικού Ιδρύματος της Πολιτείας. Το Πιστωτικό Ίδρυμα της Πολιτείας μετά τον έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί στα Πιστωτικά ιδρύματα της χώρας μας, ή θα τα διαγράψει ή θα κάνει Κεφαλαιοποίηση του δανείου (αρχικό κεφάλαιο + τόκοι μέχρι την ημ/νια εξαγοράς) ανάλογα με την περίπτωση και θα δοθεί η δυνατότητα στους υπόχρεους να το εξοφλήσουν μακροχρόνια (π.χ. 30 έτη) με μηδενική επιβάρυνση τόκων. Όλο το ανωτέρω εγχείρημα πρέπει να εντάσσεται αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Αξιακού συστήματος της Ελλήνων Πολιτείας.

1.3.3.     Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου για τη διαγραφή των χρεών των Ελλήνων προς το δημόσιο ταμείο. Το εγχείρημα αυτό πρέπει να εντάσσεται αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Αξιακού συστήματος της Ελλήνων Πολιτείας.

1.3.4.     Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου για τη διαγραφή των χρεών από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Το εγχείρημα αυτό πρέπει να εντάσσεται αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Αξιακού Συστήματος της Ελλήνων Πολιτείας.

1.3.5.     Επιτροπή καάρτισης Νομοσχεδίου ακύρωσης μνημονίων και δανειακών συμβάσεων.

1.3.6.     Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου ελέγχου για διαπλοκή και πελατειακών σχέσεων όλων των συμβάσεων μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και κρατών ή ιδιωτών.

1.3.7.     Επιτροπή κατάρτισης νομοσχεδίων και θεσμοθέτηση όρων και προϋποθέσεων για την υλοποίηση όλων των έργων που περιγράφονται πιο πάνω και βάσει των μελετών που θα έχουν εγκριθεί από το Κοινοβούλιο βάσει του προηγούμενου άρθρου.

  • οι επιτροπές κατάρτισης Νομοσχεδίων πρέπει εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών να έχουν καταρτίσει και καταθέσει το Νομοσχέδιο.

ΙΙ. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ & ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ

1.0. Επιτροπή συγκρότησης Ειδικού δικαστηρίου που καλείται να αποδώσει άμεσα δικαιοσύνη στα αποτελέσματα των Επιτροπών ελέγχου επί όλων των σημαντικών θεμάτων της Πολιτείας και θα επιβάλλει τις ανάλογες ποινές που θα αποφασιστεί. Η Επιτροπή Συγκρότησης έχει χρονικό διάστημα δέκα (10) ημερών από την κατάθεση των νομοσχεδίων για την σύσταση του Ειδικού Δικαστηρίου.

2.0.  Επιτροπή ελέγχου για το Δικαστικό Σώμα:

2.1. Επιτροπή ελέγχου όλων των Δικαστικών λειτουργών για τη μέχρι τώρα δράση και λειτουργία τους.

2.2. Εντατικά σεμινάρια για την εμπέδωση του ρόλου του Δικαστικού λειτουργού.

2.3. Εντατικά σεμινάρια για εφαρμογή της διορθωτικής, της διανεμητικής και της εθιμικής δικαιοσύνης.

3.0. Το Πειθαρχικό Σώμα, είναι ανεξάρτητο σώμα για να μπορεί αμερόληπτα να διενεργεί ελέγχους, γνωματεύσεις, να επιμελείται θέματα που άπτονται της δικαιοσύνης.

4.0. Οι επιτροπές πειθαρχικού θα εποπτεύσουν και θα συντονίσουν με κάθε διαφάνεια όλες τις πράξεις και σε κοινή δημόσια θέα.

5.0. Επιτροπή Δικαίου, η οποία θα ενεργεί αυτόνομα και θα εποπτεύει τη λειτουργία ολόκληρης της διακυβέρνησης.

6.0. Οι Επιτροπές θα απαρτίζονται από ανεξάρτητους νομικούς συμβούλους, δικαστικούς, εισαγγελείς, επόπτες, οικονομολόγους κ.α. καθώς και θα μπορούν να συμβουλεύονται οιονδήποτε κρίνουν αναγκαίο για τη διεκπεραίωση της πράξης.

7.0. Αφού περατωθεί η έρευνα των εμπειρογνωμόνων όπως πιο πάνω περιγράφεται και σημειωθούν αξιόποινα παραπτώματα από τα εμπλεκόμενα μέρη, δηλ. από τους ασκούντες δημόσιο αξίωμα (ακόμα και για τους μη εν ενεργεία ) καθώς και οι σχετικοί σύμβουλοι πάσης μορφής, κράτη, τράπεζες κ.ο.κ., οι επιτροπές πειθαρχικού θα αναλάβουν να συντάξουν την ανάλογη δικογραφία, θα συντονίσουν, εκτελέσουν καθώς και θα εποπτεύσουν τη διαδικασία εκδίκασης από το Ειδικό Δικαστικό σώμα και θα εποπτεύσουν την υλοποίηση των αποφάσεων εντός χρονικού πλαισίου που θα τεθεί στην πορεία.

8.0. Σε κάθε περίπτωση, οι αποφάσεις του ειδικού δικαστηρίου θα είναι άμεσα εκτελεστέες.


e-synews.gr