ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑΥΓΕΤΟΣ, Ο ΠΑΠΠΟΥΣ, Η ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ


ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ, ΘΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΦΥΣΙΚΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΕΓΙΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ, ΕΧΕΙ ΘΕΙΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΥΡ!!

ΤΑΥΓΕΤΟΣ – ΠΥΡΑΜΙΔΑ (29-30/9/2018) | Ε.Ο.Σ. ΠΑΤΡΑΣ - EOS Patras

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΓΗΙΝΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΘΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ. ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΧΘΟΝΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ ΤΟΥ, ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΑΡΚΙΚΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΜΥΤΗ ΜΙΑΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ.

ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ.
Το μυστήριο της πυραμίδας του Ταΰγετου
ΕΑΝ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ:
ΣΥΝ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΑΠΕΙΡΟ!!
ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΤΟ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣ!
Ο Ταΰγετος | MagicMessinia.Gr
Ο ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΛΛΑΝΙΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΜΗΤΡΑΣ ΙΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ. ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ.
Σείριος, το πιο λαμπρό αστέρι του ουρανού και οι θεωρίες για ...
ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ!
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ.
ΚΑΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΡΙΖΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΟΡΙΖΟΥΜΕ. ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΟΣ, ΔΕΝ ΟΡΙΖΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΧΡΟΝΟΣ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΣ ΘΕΙΟΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΑΧΡΟΝΟΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ. ΕΚΕΙ, Ο ΧΡΟΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΚΑΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ, ΝΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ.
ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ Η ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΤΑΥΓΕΤΟΣ!!
ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΚΕΙ, ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΘΕΙΟ ΧΩΡΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΑΥΓΕΤΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ.
ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΥΨΙΣΤΕΣ ΟΝΤΟΤΗΤΕΣ, ΗΡΩΕΣ, ΝΑΟΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ!
Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΥΡΑΜΙΔΑ, ΑΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΘΕΜΕΛΙΟ, ΑΠΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, ΑΡΑ ΣΕΙΡΙΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ, ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΩΡΑΛΟΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ!!
ΑΡΑ, Ο ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΩΡΑΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!
ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ, ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΘΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ! ΟΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!
ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ, ΟΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗ ΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ, ΟΥΤΕ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΘΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ! ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ!!
ΕΚΕΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟ, ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΙΒΩΤΟ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ!!
3 ΤΡΕΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΚΙΒΩΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
Η ΠΡΩΤΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ, ΣΤΟΝ ΤΑΥΓΕΤΟ!!
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΙΟΣ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ-ΟΡΚΩΝ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ;;;
ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ!! ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΥΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΒΩΜΟΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ!!
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΥΨΙΣΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ, ΟΠΟΥ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΥΛΕΣ, ΓΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΚΑΙ ΘΕΙΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ!! Ο ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΠΟΛΥΠΛΟΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΥΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ, ΣΤΟΝ ΝΑΩ ΤΗΣ,
«ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ Ή ΤΡΑΠΕΖΙ, ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ»!!
φωτοταπετσαρια τοιχου λαβυρινθος MS0279 - Ταπετσαρίες τοίχου
ΒΕΒΑΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΓΕΛΟΙΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΠΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΟΗΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥΣ.
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ! ΞΕΡΟΥΝ!
«ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΚΑΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΠΟΝΕΣΕΙ, ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙΕΙ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙΕΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ, ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΕΝΩ ΤΑ ΜΩΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΞΕΡΟΥΝ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ! ΛΙΓΑ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΟΣΑ, ΞΕΡΟΥΝ!
ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙΤΕ, ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ, ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΙΚΡΟΙ ΞΕΡΑΜΕ, ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ; ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟΥ; ΑΡΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΩΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΓΙΝΑΜΕ ΠΙΣΤΟΙ, ΗΛΙΘΙΟΙ, ΠΑΡΑΛΟΓΟΙ, ΑΝΟΗΤΟΙ;; ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΤΕ ΠΩΣ ΟΔΗΓΗΘΗΚΑΜΕ ΕΚΕΙ».
ΑΡΑ, ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΦΡΑΣΗ, ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ.
ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΣΑΡΚΙΟ! ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ! ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΟΣΚΟΥΦΙΤΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ, «ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ» ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!!
ΑΡΑ, ΜΕ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ Ή ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΠΥΛΗ!!
ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ, ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΥΤΑ ΥΠΑΡΚΤΗ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ Ή ΝΑ ΔΙΑΒΕΙΣ ΜΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ!!
ΤΩΡΑ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ: ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΕΙΣ!!
ΚΑΘΕ ΠΥΛΗ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΥΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ, ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙΣ ΠΟΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΑΥΤΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ;; ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ;; ΤΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ;; ΤΙ ΟΠΛΑ ΕΧΕΙΣ;; ΤΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΕΧΕΙΣ;; ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΟΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ, ΕΠΑΡΣΗ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ!
Ο μεγαλύτερος λαβύρινθος που φτιάχτηκε ποτέ!
ΑΡΑ, ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΥΛΗ ΕΙΝΑΙ, ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙΣ!! ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΕΡΧΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!!
ΑΡΑ, ΟΠΟΙΟΣ Ή Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΥ, ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ, ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΠΥΛΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.
ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ!
ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΑΥΓΕΤΟΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ Η ΠΥΛΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΝΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΠΥΛΕΣ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ, ΜΟΝΟΝ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΝΗΜΑ ΣΤΗΝ ΔΙΟΔΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ, ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥ, ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΡΜΑ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ. ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥΠΕΔΙΑ ΤΗΣ ΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΛΕΞΕΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!!
συνθετικό κορδόνι,κορδόνι για κατασκευή φούντας,κορδόνι για κρόσσια
ΠΟΤΕ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΧΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΧΡΟΝΟΥ!! ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΙ ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΠΙΠΕΔΕΣ, ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ! ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΔΟΜΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΙΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΓΝΩΣΗ, ΚΩΔΙΚΕΣ, ΜΥΣΤΙΚΑ, ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.
Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΘΕΙΑ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ, ΕΙΝΑΙ 1 ΜΙΑ!!
ΠΥΛΗ ΓΝΩΣΗΣ 1 ΜΙΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΠΥΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ ΤΗΣ, ΟΠΟΥ Ο ΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ 1 ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ. ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΗ, ΧΩΡΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΠΥΛΗΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ:
ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΔΩΔΩΝΗ
Δωδώνη: Το θέατρο και το μαντείο | Travel Ioannina

ΤΑΥΓΕΤΟ
ΙΕΡΟΣ ΤΟΠΟΣ:Το μυστικό του Ταΰγετου: Τι κρύβει το πανέμορφο βουνό ...

ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ
Φυσικό Πάρκο Ψηλορείτη - Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO
ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι ΤΡΙΑΔΑΣ ΤΟΥΣ.
ΕΚΕΙ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ ΚΑΙ ΥΦΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΝΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!
Η ΜΗΤΕΡΑ ΡΕΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΜΑΣ
ΑΡΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ,
ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΔΩΔΩΝΗ
ΤΑΥΓΕΤΟΣ
ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΣ, ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΟΠΛΑ, ΠΥΛΕΣ, ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΙΒΩΤΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΠΑΠΠΟΥΣ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ:
ΛΟΓΟΣ
ΑΠΟΦΑΣΗ
ΘΕΛΗΣΗ
ΕΡΓΟ
ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΚΟΜΗ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ, ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ.
ΑΡΑ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΛΛΑΝΙΟ ΘΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΣΟΥ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΟΥ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ ΣΟΥ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΟΡΘΙΟΣ, ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΣΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥ ΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 1 ΕΝΑ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΘΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ!!
ΑΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΣΟΥ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥΣ.
«ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΩΣ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΧΩΜΑ Ή ΩΣ ΑΡΧΑΙΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΣΑΙ ΩΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ, ΠΟΥ ΣΠΑΣ ΤΗΝ ΜΟΝΟΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ».
ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΡΟ ΑΥΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΘΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΟΠΟΥ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΙ, ΝΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ, ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΗΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ, «ΣΤΗΝ ΟΡΘΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΗ».
Ο ΝΟΜΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ Ή ΜΗ, ΝΑ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΙΕΡΟ ΤΟΠΟ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΜΕ ΑΙΜΑ, ΜΕ ΘΥΣΙΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΜΑΓΚΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ, ΔΟΛΙΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ. ΕΚΤΟΤΕ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΒΑΖΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΠΟΥ ΜΕ ΒΔΕΛΥΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΘΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟΝΟΥΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΜΑΓΚΑΝΙΑΣ, ΤΟΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΙΜΑ ΜΑΥΡΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΤΕΛΕΤΕΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΝΙΑΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
Οι ανθρωποθυσίες των Αζτέκων: Ισπανικές μαρτυρίες – Cognosco Team
ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ : Τελετουργικές ανθρωποθυσίες από τους Εβραίους ...
ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΧΩΡΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ, Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ, ΠΑΓΩΝΕΙ, ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ, ΖΕΣΤΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑΣΗ ΠΥΡΕΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΑΝ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ, ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ. Η ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΚΛΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ, ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΟΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΑΙ ΜΟΛΥΣΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ.
Βόρειος Πόλος - Τι δεν γνωρίζουμε γι' αυτόν; | Patras Events
Ξηρασία Ραγισμένα Γη Ξηρή - Δωρεάν φωτογραφία στο Pixabay
ραγισμένη γη, ρωγμές, βρωμιά, αποξηραμένη λάσπη, ξηρασία, ξηρή γη ...
Κρανίου τόπος» η Ελλάδα; | ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ
«ΑΥΤΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΤΟΣΟ ΜΙΑΡΑ ΘΡΑΣΕΙΣ, ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΓΕΛΟΙΑ ΕΠΑΡΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΠΟΥ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ Η ΗΛΙΘΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΥΦΛΩΘΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ! ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!».
Μελέτη: Η Γη διατρέχει τον κίνδυνο να μπει σε μια αμετάκλητη φάση ...
ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΙΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ, ΛΙΓΟΤΕΡΟ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΛΙΓΟ, ΠΟΛΥ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!! ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ!!
ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ, ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΑ, ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΕΡΟΥΣ ΘΕΙΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ!
ΑΣΦΑΛΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΟΥ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕΣ ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙΣ, ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΟΥ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ!
Επιστήμονες εξηγούν γιατί η Γη δεν είναι και τόσο μοναδική σε ...
ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΟΥ ΤΑΥΓΕΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΔΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΣΟΥ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΣΟΥ ΘΕΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΣΟΥ, ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΥΣΑ ΒΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΗΣΑΝ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΧΡΥΣΟΙ ΘΕΟΙ!!
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ!!

ΠΗΓΗ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

"Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΩΔΩΝΗΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΑΥΓΕΤΟΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΨΗΛΟΥ ΟΡΟΥΣ "ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ"


Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ 3 ΤΡΙΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΓΕΩΔΕΤΗΜΕΝΩΝ ΧΩΡΩΝ ΜΑΝΤΕΙΟ ΔΩΔΩΝΗΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΤΑΥΓΕΤΟΣ-ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΨΗΛΟΥ ΟΡΟΥΣ "ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ"

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: ΔΩΡΑ ΑΡΙΑΝΔΗ (ΓΚΙΟΥΡΑ)ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: