ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΑ 600ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ


ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ "ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ Κ. ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ
ΜΑΣ ΑΝΑΛΥΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ
ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ
ΤΑ 600 ΔΙΣ ΤΟΥ Κ. ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 5 ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ


 ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 2016, 2017, 2018, 2019 ΚΑΙ 2020, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΘΡΑ 31,59,75,163,164,165,167 ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ ΤΩΝ. ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4270/2014 ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ, (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΕΞΟΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ  ΣΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ), ΕΙΣΑΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ,  ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 3 ΑΡΘΡΟΥ 58 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4270/2014 ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ  ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΙΣΟΣΚΕΛΙΣΜΕΝΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ.

ΟΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ:

Α) Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΚΟΥΣΙΑ, (ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ), ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΙΣΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Β) Ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΟΥΣΙΟΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ)  ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ (ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ), ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,  ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ,  ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ,ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ

Γ) Ο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΩΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ  ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ

ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΑΝΕΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ.

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΤΑΡΤΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΦΘΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ Ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΑΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΦΛΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΣ ΙΣΟΠΟΣΑ ΤΟΣΟ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ,  ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΕΨΕΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 4 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 60. Ν.4270/2014.

Η ΜΕΤΑΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΝΟΜΟΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΙΝΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΠΡΟ¨ΤΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ 1 ΚΑΙ 2 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 163 ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 1, ΕΔΑΦΙΑ α) ΚΑΙ β) ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 164 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4270/2014.

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ ΜΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ 7Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 1 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 167 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4270/2014),  ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. 

ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΑΞΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 165 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4270/2014, ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΡΟΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΠΛΟΓΡΑΦΙΚΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΤΑΜΕΙΑΚΗΣ ΒΑΣΗΣ, (Π.Δ. 15/2011).

ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ 1,2 ΚΑΙ 7 ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 79 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 1  ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 79 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΒΟΥΛΗ ΨΗΦΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΕΤΟΣ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.

ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 2 ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

ΣΤΗ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 7 ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ, ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΑΠΟ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ.

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΡΕΥΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ 67650/ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2013, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΑ 6 ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΛΗΓΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014, ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΠΡΟΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΪΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ,«ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ».

ΟΠΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ:

1Ο Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤI ΚΑΤΑΘΕΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α., ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΘΩΟΘΗΚΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΚΟΠΕΥΕ ΝΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΩΣ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΤΟΚΟ 0,5%    

2Ο) ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α. ΕΛΗΓΑΝ ΤΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ 2014 ΚΑΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΤΑΝ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ, (ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΚΟΣ 1% ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΑΞΗ ΕΙΣ ΤΗΝ «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ»).

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΑΝ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ, ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,5%,  ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ», ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.
ΓΙΑΥΤΟ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ 2014, ΕΙΣΗΧΘΗΚΑΝ  ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΜΠΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015.

3Ο) ΕΝΗΜΕΡΩΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

4Ο) ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ «ΕΠΕΙΔΗ ΩΣΤΟΣΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΣΘΕΝΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΥΠΟΝΟΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΙΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΡΕΠΕΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤ’ΑΡΘΡΟ 38 ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΝΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΥΧΟΝ ΤΕΛΕΣΗ ΑΥΤΕΠΑΓΕΛΤΩΣ ΔΙΩΚΟΜΕΝΩΝ ΑΔΙΚΗΜΑΤΩΝ, ΙΔΙΩΣ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΚΑΤΑΜΜΗΝΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΑΝΩΜΟΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ».

ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650 ΤΟΥ 2013 ΑΘΩΟΘΗΚΕ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΣΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΣΤΙΣ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2015, Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΟΥ.

ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ.
ΕΙΔΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, ΛΟΓΩ ΨΕΥΔΟΥΣ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑΜΕ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΕ ΕΜΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΤΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΝΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΣΤΙΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012, ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΒΟΥΛΗ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015, (ΒΛΕΠΕ: http://www.e-forosimv.gr/docs/fek_a_259_2014.pdf), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2014, ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ.
ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016, (ΒΛΕΠΕ: http://www.e-forosimv.gr/docs/fek_a_166_2015.pdf), Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 7 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α., ΩΣ ΠΟΣΟ 532.736.537.000 ΕΥΡΩ

ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΑ 532,736 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ, ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ (551,172 ΔΙΣ ΕΥΡΩ) ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.
ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ, ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 532,736 ΔΙΣ ΕΥΡΩ, ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ,ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2016, ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015.
ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ - ΔΟΛΑΡΙΟΥ
1,1263, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ (1,1266) ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΕΙ Η «ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», ΣΤΙΣ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2015, (ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2016, ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ).
ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ - ΔΟΛΑΡΙΟΥ 1,1263 ΤΑ 532,736.576,000 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ 600.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α..
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ: 1,1263Χ532,736.576,000 @ 600.000.000 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α.


ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2015, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑ, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. ΩΣ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2015 ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2016. 


ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΜΕΤΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ, ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΛΗΡΩΘΕΝΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α. ΩΣ ΡΕΥΣΤΟ.ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2015, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΡΟΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ.


ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΚΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015, ΚΑΤΑ ΤΗΝ 19Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΣ 16ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΘΕΝΤΑ ΚΑΤΑ 675.088.655.321,21 ΕΥΡΩ, ΑΛΛΑ Ο ΟΔΔΗΧ, ΔΕΝ ΠΑΡΕΙΧΕ ΕΠΑΡΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΣΤΗΝ 7Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΤΗΚΑΝ.
 ΟΠΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ, ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΛΗΡΩΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2016 ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΟ ΕΛΕΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΕΙΟ ΣΤΙΣ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016.ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΝΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ ΜΙΚΡΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ, ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΝΤΟΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥ.

Ο ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ (ΠΧ. Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.») ΕΚΔΙΔΕΙ ΕΝΑ REPO ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΑΝΕΙΣΤΗ (Π.Χ Η «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ») ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΤΙΜΗ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΙΜΩΝ ΕΙΝΑΙ  Η  ΑΠΟΔΟΣΗ  ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗ.

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΜΕΝΑ ΜΕΡΗ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΩΣ ΕΝΕΧΥΡΟ ΕΝΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΟ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟ ΤΟΥ.

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΔΩΘΕΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΕΝΕΧΥΡΟ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΕΟΓΡΑΦΑ Η ΩΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ.

Η ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΝΟΣ REPO ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΙΚΡΗ (ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΕΩΣ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ), ΤΑ REPOS ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟΓΕΝΗ ΑΓΟΡΑ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΣΤΡΟΦΑ (REVERSE) REPOS ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ(ΒΛΕΠΕ: https://www.euretirio.com/symvolaia-epanagoras-reverse-repos/), ΟΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΠΟΥ Ο ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΔΑΝΕΙΣΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΛΑΡΙΑ Η.Π.Α., ΜΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΗΣ, ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ. 

ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2015 ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣΛΕΝΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ  ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΕΝΩ Ο ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΙΩΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΡΥΒΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, (ΒΛΕΠΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ). 

ΕΤΟΣ 2017

ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017, (ΦΕΚ Α. ΑΡ: 314/14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016. ΝΟΜΟΣ 4444), ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ «ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΩΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.»  ΓΙΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 0,5%, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ 67650/28-6-2013,(ΒΛΕΠΕ: http://www.endcyprusdebt.com/wp-content/uploads/2014/06/Απ.-Δικαστηρίου-28-6-2013-600ΔΙΣ.pdf).

ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
(ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.eetaa.gr/nomothesia/fek/pdf/f_1472.pdf)

ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017, ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΤΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ 563.055.375.000 ΕΥΡΩΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ – ΔΟΛΑΡΙΟΥ, (ΒΛΕΠΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ), ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α.

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 2 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4444, ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ 576.272.055.000 ΕΥΡΩΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΑ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙ ΩΣ ΕΣΟΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2018, ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΝΑ ΠΡΑΤΕΙ Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Α.Ε.».

ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ (2018) ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ  2017.

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ «ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2017» ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 2016.
 ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ «ΔΕΛΤΙΟ ΤΙΜΩΝ ΣΥΝΑΛΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΟΓΡΑΜΜΑΤΙΩΝ ΕΝΑΝΤΙ ΕΥΡΩ» ΤΗΣ 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016 ΤΗΣ «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ: 1 ΕΥΡΩ = 1,0657 ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α.
ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ 1,0657 ΕΠΙ ΤΑ 563.055.375 ΕΥΡΩ, ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ 600.000.000.000 ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α.ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΗΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΡΕΥΣΤΟΠΟΙΗΘΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΔΕΣΜΙΟΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ» ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΟΛΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΥΣ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ «ΕΚΘΕΣΗΣ ΤΟΥ «ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ, ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017», ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
(ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/10884684.pdf)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1)  ΣΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΠΙΝΑΚΑ 1.1.3.1 ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ (ΚΑΕ Σ5000 = ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΕΣΟΔΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΙΣΤΗΣ), ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 662.349.781.362,50 ΕΥΡΩ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΕΡΟΣ  ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΧΘΗΚΕ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΥΡΩ ΤΗΣ «ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ» ΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΑΝΕΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΜΕ ΤΟΚΟ 0,5%.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Η ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
«ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΕ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΑ ΔΑΝΕΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ. ΑΥΤΑ ΑΠΑΡΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΑ Α) «ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ (REPOS)» (ΚΑΕ 5172) 529.479.024.080,00 ΕΥΡΩ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΙΣΟΤΙΜΙΑ ΕΥΡΩ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α.  
ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ Η.Π.Α. ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΟΤΙ Ο ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣΟ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΟΥΣΙΟΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ)  ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ.

ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α.  

ΟΜΩΣ ΕΑΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΔΑΝΕΙΣΟΥΝ ΤΟ ΥΠΕΡΟΓΚΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 529.479.024.080,00 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΕΑΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΡΙΝ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ 325 ΔΙΣ ΕΥΡΩ.
2) ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΗΛΗ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ  1.1.3.1 ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ 2 ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΙΝΑΚΑ (662.349.781.362,50 ΕΥΡΩ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ 99,5% ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ 665.657.781.362,50 ΕΥΡΩ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ (100 – 99,5)% = 0,5%, ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 3 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΚΟΣ ΠΟΥ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».

3) Ο ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ «ΚΟΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ» ΚΑΙ ΤΗΝ «ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ», ΠΟΥ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 7.33 ΓΙΑ ΤΙΣ «ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ» ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ «ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ (ΕΕ) ΑΡΙΘ. 549/2013 ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 21ΗΣ ΜΑΪΟΥ 2013».

(ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.statistics.gr/documents/20181/300673/ESA_2010_GR.pdf/4c1e42ea-3aa1-4ee1-915a-d04fabe400f2)

Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α.,(529.479.024.080,00 ΕΥΡΩ), ΩΣ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΣΑΝ «ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ (REPOSΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΗΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2017.
ΠΑΙΡΝΕΙ ΩΣ ΧΡΕΩΣΗ 56 ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΜΙΚΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΣΑ, (ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ 11.362.746.840,00 ΕΥΡΩ), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΠΙΣΤΩΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ, ΚΑΤΑ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ (31-12-2017) ΝΑ ΕΙΝΑΙ 0,00. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΠΟΣΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟ ΜΕ ΤΑ ΙΣΟΤΙΜΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. (ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» 0,5% ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΩΣ «ΕΞΟΔΑ» ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ Ή ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΑ 2ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΙΤΛΩΝ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΟ ΕΠΑΝΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΣΑ, ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΨΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
 ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, (ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ), ΤΟΥ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ VIDEO ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΨΕΜΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ ΧΑΖΑΡΟΕΒΡΑΙΚΟ, ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΚΑΘΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ «ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΕΙΠΕ: «ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΕΝΑ REPO ΒΓΑΙΝΕΙ! ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙΣ, ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΙΔΙΟ REPOS ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ - ΒΓΑΙΝΕΙ, ΜΠΑΙΝΕΙ – ΒΓΑΙΝΕΙ, ΜΠΑΙΝΕΙ – ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ! ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΛΟΓΙΚΑ! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΙΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΑ 573- 573, ΑΜΑ ΤΑ ΕΙΧΑ; ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ! ΑΛΛΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝ ΡΟΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΘΡΟΙΣΕΙΣ! ΤΑ ΑΘΡΟΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΛΕΩ ΓΙΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΩΣΤΑ! ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΟΥΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΕΕΕ…, ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,  ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΘΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΑΡΙΘΜΟ. ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΜΟΥΝΑ ΘΑ ΕΚΑΝΑ  ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΜΑ ΤΑ ΕΙΧΑ !!! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!».

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ, ΑΠΟ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΤΟΥ… ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ !!!

ΟΠΩΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ 2 ΤΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΤΟ ΚΑΘΕ REPO ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ, (ΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ REPO ΟΠΩΣ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ)  ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΩΣ ΧΡΕΟΣ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΥΤΟ ΠΙΣΤΩΝΕΤΑΙ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΡΕΥΣΤΟ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ, (ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ – ΒΓΑΙΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟΣ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ). ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ REPOS ΠΟΥ ΠΙΣΤΩΘΗΚΑΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ,( 529.479.024.080,00 ΕΥΡΩ = 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ H.Π.Α.), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΤΟΥ.

ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΟΤΑΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ, ΣΤΙΣ 23.02.18, ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ ΕΙΠΕ ΞΑΝΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΣΤΙΣ 15-12-2019, ΜΙΛΗΣΕ «ΓΙΑ ΤΑ 600, ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΔΩ Ή ΑΠΟ ΚΕΙ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΟΥΜΕ!».
  
ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ «ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017», ΠΟΥ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΟΥ 2018, ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.
(ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/10884685.pdf)

ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:

1) ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΧΘΕΝΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΠΡΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΙΩΣΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ ΕΙΝΑΙ 62.349.781.362.50 ΕΥΡΩ.

2) ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017 ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΑΝ ΩΣ ΕΞΟΔΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΠΗΡΕ 675.074.014.155.39 ΕΥΡΩ).

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΙΧΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΣΟΔΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017», ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ.


ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:

ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΟ SITE ΤΗΣ «ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ», ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 2016 ΚΑΙ 2018, ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΙ.

ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΠΕΡΑ ΠΑΣΗΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑΣ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α. ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΗΝ «ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ, ΩΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.
ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΩΣ ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ «ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ» ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ. ΕΤΣΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟ ΝΑ ΤΑ ΕΙΣΑΓΕΙ ΩΣ «ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ» Ή «ΕΣΟΔΑ ΔΑΝΕΙΟΥ» ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΤΡΥΚ ΤΑ ΚΡΑΤΑΕΙ ΔΕΣΜΙΑ.

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΟ  ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟ ΕΤΟΣ 2016.

ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ 314, 897 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.

ΑΦΟΥ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ  ΤΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016 ΠΡΟΒΛΕΦΘΗΚΑΝ 532,736 ΕΥΡΩ, ΓΙΑΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΟΥΣΕ ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΤΕ ΤΑ 332,229 ΕΥΡΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ;


Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ: ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟ ΡΕΥΣΤΟ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ.

ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΕΤΩΝ 2017, 2018, ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο 2020 ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ.

ΑΦΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΑΠΟ ΤΑ 600 ΔΙΣ, ΑΥΤΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΕΞΟΔΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ 1 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 4270/2014, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ.   

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2017 ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α., ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΟΣ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ.


ΝΑ ΔΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΤΙ ΑΘΛΙΑ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΕ VIDEO ΤΟΝ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ  ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ – ΣΤΑΥΡΟ ΚΟΝΤΟΝΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΝΑ  ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΣΤΙΣ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2017,  ΤΙ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, (ΣΤΙΣ 3-2-2017), ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ.
ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ, ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΜΕ  ΣΤΙΣ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017, ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2015.\


ΟΥΤΕ  ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.


ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΣΕ VIDEO ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ,  ΜΕ ΤΙ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΜΕ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2017, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ 4444.

ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ 2018 ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΑ Η.Π.Α., ΣΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ
ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΚΑΙ  ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ. (Ο ΙΔΙΟΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2015, ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2016, 2017 ΚΑΙ ΤΟΥ 2018), ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ VIDEO ΤΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣΣΤΙΣ 3 – 2 – 2018, ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΣΤΩΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2018, ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!
ΤΟ 2019 ΚΑΙ ΤΟ 2020ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΣΕ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΩΝ ΤΟΥ 0,5%.


ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΚΟ ΤΟΥ 0,5% ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019, ΟΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΤΟΚΟΣ ΤΟΥ 0,5% ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ, ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. 

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΘΕΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 1 ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ 2019, ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΤΟΚΟΣ ΤΩΝ 3 ΠΕΡΙΠΟΥ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ, (2.991.130.000,00 ΕΥΡΩ), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΟ 0,5% TOY TOKOY ΤΩΝ 600 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΥΡΩ, ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».


ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2020, (Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΤΙΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΤΟΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ» ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ), ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ.
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ.

ΣΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ  ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟ ΕΥΚΛΕΙΔΗ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ, ΤΙ ΛΕΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ 2020, ΣΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ.

ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ, ΟΤΙ Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΞΟΔΕΜΑ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ, ΟΜΩΣ ΤΟΥ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΜΙΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
ΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΤΙ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο «ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ» ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΕ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΑΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΤΩΝ Η.Π.Α., ΣΤΙΣ  26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 ΣΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ.

ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΤΙ  ΣΤΙΣ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019, ΜΙΑ ΜΟΛΙΣ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019, Η ΒΟΥΛΗ ΕΙΧΕ ΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ 2020 ΚΑΙ ΑΡΑ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ !

Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ – ΕΛΛΗΝΕΣΠΩΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΣΑ ΣΟΒΑΡΑ ΨΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΑΠΡΑΚΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΥΔΙΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ - ΣΗΜΕΡΑΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»;

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ;

ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΖΩΗ ΜΕ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ;

ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕ ΝΟΗΣΗ, ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΕΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΔΡΑΝΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ

ΕΜΠΡΟΣ ΑΔΕΛΦΙΑ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ


Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΙΣΑΙ Ε.ΣΥ. 

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ.

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΑΡ. ΠΡΩΤ. 6199/ 04-09-2015

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Α


ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ


Για την Ελληνική Κυρίαρχη Δημοκρατία έχουν κατατεθεί και κλειδωθεί τα ακόλουθα οικονομικά εργαλεία από τον Αρτέμη Σώρρα (*). Αυτά συνοδεύονται με σειρά αδιαμφισβήτητων και αδιαφιλονίκητων διαπιστευτηρίων και νομιμοποιητικών έγγραφων που επικυρώνουν την εγκυρότητα, γνησιότητα και ισχύ.


Έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες νομικές και πρακτικές ενέργειες βάσει της Ελληνικής αλλά και της Παγκόσμιας νομοθεσίας, προς κάθε κατεύθυνση και προς κάθε άμεσα ή και έμμεσα σχετικό φορέα και έχει δοθεί ο απαραίτητος χρόνος για τυχόν ενστάσεις, απορρίψεις, αμφισβητήσεις κ.ο.κ.


Σε καμία από τις προτάσεις και σε κανένα από τα κατατεθέντα εργαλεία δεν έχει γίνει ουδέποτε οποιαδήποτε απόρριψη ή άρνηση οιασδήποτε μορφής από οιονδήποτε φορέα.


Αφού παρήλθε ο χρόνος των ενστάσεων και δεν υπήρξε καμία άρνηση, αυτό υποχρεωτικώς συνεπάγεται σε αποδοχή και οι πράξεις θεωρούνται τελεσθείσες, χωρίς δικαίωμα παρεμβολής από οιονδήποτε φορέα, οποτεδήποτε και με οποιονδήποτε τρόπο.

Τα εργαλεία και ο πλούτος που περιέχουν είναι πλέον εκχωρηθείσα περιουσία υπέρ των Ελλήνων, της Ελλάδος και του εν γένει απανταχού Ελληνισμού.

Συνοπτικά έχουν τελεσθεί οι ακόλουθες πράξεις και έχουν κατατεθεί τα ακόλουθα ποσά που είναι έτοιμα προς εκταμίευση:

1.0.  ΠΟΣΟ  ΕΞΑΚΟΣΙΩΝ  ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ  ($  600.000.000.000)  ΔΟΛΑΡΙΩΝ

ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι κατατεθειμένα σε κηδεμονευόμενο λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού και τα οποία επικυρώθηκαν από όλους τους εμπλεκομένους φορείς (US Treasury, US Treasury Offset Payments, US department of Transportation, ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ, ΤΤΕ, Άρειο Πάγο, Ελληνικά Δικαστήρια και πολλές άλλες χώρες του εξωτερικού). Κατατέθηκαν για την εξαγορά του Δημοσίου Χρέους και τη χρηματοδότηση των νέων αναγκών.

1.1. Επιτόκιο : 0 %, (0,5 % προσωρινό επιτόκιο μέχρι την εξαγορά των δανείων από τους δανειστές: και μετά θα μετατραπεί σε 0 %. Τα έσοδα από τους σχετικούς τόκους θα διατεθούν και πάλι σε ταμείο για την Ελλάδα),
1.2.  Αποπληρωμή : Μέχρι 100 χρόνια.
2.0. ΠΟΣΟ ΔΥΟ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΡΙΩΝ (Ε 2.300.000.000.000) ΕΥΡΩ έχει κατατεθεί ως αίτημα του Αρτέμη Σώρρα ο οποίος ενέργησε για λογαριασμό των Αυτοχθόνων Ελλήνων που ζουν στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, δυνάμει του Αμετακλήτου- Αορίστου χρονικά και με Μεταθανάτια ισχύ και κληρονομικό δικαίωμα Συμβολαιογραφικού Πληρεξουσίου, όπως αυτό έχει ανατεθεί από διάφορους Δήμους αλλά και Εκκλησιαστικούς Φορείς στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό.
2.1.  ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΠΩΣ  ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ:
Να ληφθούν κεφάλαια από τα παράγωγα του πλούτου των Ελληνικών Κληρονομικών Ταμείων Διεθνούς Εξασφάλισης, που διατηρούνται καταχωρημένα στους ειδικούς Θεσμικούς Μητρικούς και Παράλληλους «Υπερκαλυμμένους λογαριασμούς» (OVER BALANCED) ή/ και «Κύριους λογαριασμούς» (GLOBAL MASTER CASH AND CHIPS ACCOUNTS - GMC & CA), ή / και τους «Διεθνείς Συγκεντρωτικούς Λογαριασμούς», (INTERNATIONAL COMBINED COLLATERAL ACCOUNTS ), στην Τράπεζα Ελλάδος καθώς και σε όλες τις υπόλοιπες εμπορικές τράπεζες ή άλλους οργανισμούς με έδρα την Ελλάδα και το εξωτερικό και που ελέγχονται από την Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS - Bank of International Settlements), την Παγκόσμια Τράπεζα (World Bank), Federal Reserve και τις κεντρικές τράπεζες των χωρών δια μέσου των γκρίζων/ μαύρων οθονών (Επίπεδο υψίστης ασφαλείας). Τα κεφάλαια αυτά είναι Δικαιωματικά, κατά τις Διεθνείς Συνθήκες, νόμιμη ιδιοκτησία του Κυρίαρχου Ελληνικού Έθνους, όπως αλλιώς είναι γνωστό ως «η Παγκόσμια Διευκόλυνση του Χρέους» (Global Debt Facility), με απώτερο σκοπό να δομηθεί χρηματοδότηση προς όφελος του Έλληνα Πολίτη, για μια βιώσιμη αναδιάρθρωση και αναπτυξιακή πολιτική, εξασφαλίζοντας έτσι τη σταθερότητα, την ασφάλεια και την αναγέννηση του Ελληνισμού στην Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.
Αφορά την κάθετη αειφόρο ανάπτυξη με έργα κοινωφελή και ανταποδοτικά μαζί με εξαγορά των κόκκινων δανείων επιχειρήσεων και νοικοκυριών για την Ελλάδα, Κύπρο και τον απανταχού Ελληνισμό.
2.2.  ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΒΑΡΗ:
  • Αρτέμης Σώρρας δέσμευσε ως εγγύηση αντίστοιχη περιουσία από το δικό του χαρτοφυλάκιο ούτως ώστε να μην επιβαρυνθεί με
ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΟΣ  ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ .
2.3.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:
Το αίτημα κατατέθηκε και επικυρώθηκε στους αρμόδιους φορείς (Παγκόσμιος Ελεγκτικός μηχανισμός, «ALPHA OMEGA STATION»,
World Bank, Federal Reserve, ITC, Consolidated Credit Bank LTD, UN, EU, ECB, IMF, Ελληνική Δημοκρατία, Άρειος Πάγος, USA & Ρωσία).
3.0.  ΟΚΤΩ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ   ΤΗΣ   ΑΝΑΤΟΛΗΣ ,  ΕΝΑΝΤΙ  ΧΡΥΣΟΥ  ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ,  Σ ΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗΣ   ΑΞΙΑΣ   ΠΕΝΤΕ  ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ
ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΩΝ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ (5.500.000.000.000) ΕΥΡΩ, οι οποίες έχουν μετατραπεί σε χρεωστικό ομόλογο με υποχρέωση της Εθνικής Τράπεζας, της Τράπεζας Ελλάδος και της Κεντρικής Τράπεζας της Ευρώπης. Η δωρεά αυτή φορολογήθηκε ήδη από το Ελληνικό Δημόσιο με φόρο ύψους Είκοσι επτά Δις. Ευρώ και το Υπουργείο Οικονομικών και το ΣΔΟΕ αρνήθηκαν να τα εισπράξουν.
3.1.  ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ:
Δ.Ο.Υ. Πατρών, Ελληνικό Κοινοβούλιο, Υπ. Οικονομικών, Πρεσβεία Γαλλίας, Ελληνικό Χρηματιστήριο, Ελληνικά Δικαστήρια.
( * )   ΑΡΤΕΜΗΣ    ΣΩΡΡΑΣ  , διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο σημαντικών χρηματοοικονομικών εργαλειών, στο οποίο κάποια είναι ιδιοκτήτης και κάποια είναι νόμιμος δικαιούχος – διαχειριστής. Η διαχείριση αυτή προκύπτει από Ανέκκλητα πληρεξούσια, Αορίστου χρόνου, με Μεταθανάτια ισχύ και Κληρονομικό Δικαίωμα. Είναι ο μόνος δικαιούχος, μόνος αποφασίζων και μόνος υπογράφων. Όλες οι προτάσεις έχουν κατατεθεί ως φυσικό πρόσωπο ούτως ώστε να υπάρχει πλήρης διαφάνεια για όλες τις πράξεις, ενέργειες, συμβάσεις κ.ο.κ.
ΚΕΦΑΛΑΙΟ Β
ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
ΕΡΕΥΝΕΣ , ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ
Για την μεταβατική περίοδο ευθύς μετά την ανάληψη της διακυβέρνησης από την "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ " θα υλοποιηθούν τα κάτωθι:
Είναι προγραμματισμένο από τώρα, συγκεκριμένα από την κατάθεση που έχει γίνει υπέρ της Κυρίαρχης Ελληνικής Δημοκρατίας (στους Έλληνες ιθαγενείς πολίτες) των 600 δις δολαρίων από τις 28/ 09/ 2012 ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΕΥΘΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ» ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΈΛΛΗΝΑ/ΔΑ ΠΟΛΙΤΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ/Η ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΤΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ ΩΣ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΘΕΙ ΥΨΟΥΣ 2,3 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ.!!!
Θα συσταθούν ειδικές επιτροπές οι οποίες θα αναλάβουν να ερευνήσουν, στη συνέχεια θα γνωματεύσουν και θα δομήσουν εμπεριστατωμένες και στοιχειοθετημένες προτάσεις με αδιαμφισβήτητες αποδείξεις οι οποίες θα κατατεθούν προς συζήτηση, απόφαση και θεσμοθέτηση από τα κρατικά όργανα.

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ   ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ – ΒΟΥΛΗ
1.0     Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου

2.0     Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,

3.0     Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων

  • ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΩΜΑ
 1.0  Επιτροπές Δικαίου & Πειθαρχικού

Ι. ΘΕΣΜΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΒΟΥΛΗ 

1.0  Επιτροπές Έρευνας και Ελέγχου 

1.1. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ 1.2.1. Η Επιτροπή Ελέγχου Δημοσίου Χρέους: Θα προβεί σε μια ενδελεχή έρευνα, για τον έλεγχο την αξιολόγηση και τη δομή του δημοσίου χρέους σε βάθος χρόνου, τόσου ώστε να αποδειχτεί στο σύνολο η αλήθεια, με την επικουρία ομάδας παγκοσμίως αποδεκτών εμπειρογνωμόνων ελεγκτών. Ο έλεγχος θα περιλαμβάνει χωρίς να είναι περιοριστικό, το πως δημιουργήθηκε το Δημόσιο χρέος, ποιοί ήταν οι δανειστές, με τι συμβάσεις δεσμεύτηκε το κράτος και η τήρηση αυτών, ποιός γνωμάτευσε και αποφάσισε επ' αυτών, θα πιστοποιηθεί εάν και εφόσον είναι απεχθές το χρέος, εάν τα χρήματα έφτασαν και πόσα έφτασαν στην Ελλάδα, πως τοκίστηκε το εκάστοτε δάνειο, ποιός διαχειρίστηκε τα χρήματα που λήφθηκαν, που επενδύθηκαν, η έκδοση/ ακύρωση των ομολόγων κ.ο.κ.

1.2.2. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιου χρήματος από εσωτερικά όργανα ή εξωτερικά καθώς και το ρόλο των συμβουλευτικών, ελεγκτικών εξωτερικών, ιδιωτικών ή και κρατικών συμβούλων. 

1.2.3. Επιτροπή ελέγχου για τη διαχείριση δημόσιας περιουσίας, γεωστρατηγικών περιουσιών, συμβάσεις (πώλησης, ενοικίασης, διαχείρισης, κατασκευής),

1.2.4. Επιτροπή ελέγχου για όλα τα Δημόσια Ασφαλιστικά Ταμεία και όλων των άλλων ταμείων άμεσα ή έμμεσα σχετικών με αυτά, φανερών ή μυστικών, χωρίς να είναι περιοριστικό στα προαναφερθέντα, για τους ισολογισμούς, τις συμβάσεις, διαχείριση, παράπλευρες πράξεις με χρήση των κεφαλαίων κ.ο.κ. 

1.2.5. Επιτροπή υπεύθυνη για τον έλεγχο των Τραπεζικών Ιδρυμάτων, λειτουργία, εγγυήσεις και βάρη, ,διαχείριση των κεφαλαίων και επενδύσεις που έγιναν απ' αυτά, συγχωνεύσεις, κεφαλαιοποιήσεις και ανακεφαλαιοποιήσεις, η μετοχική σύνθεση σε όλα τα επίπεδα μέχρι το τελικό φυσικό πρόσωπο για το 100 % της δομής, περιουσιακό χαρτοφυλάκιο, χρηματοοικονομικά εργαλεία που έχουν εκδοθεί από τις τράπεζες και προς ποιες κατευθύνσεις, λειτουργία και συμβάσεις με δανειολήπτες.


1.2.6. Έλεγχος για την λειτουργία, επενδύσεις, αξιολογήσεις, ενέργειες κτλ του Τ.Χ.Σ., του ΤΑΙΠΕΔ καθώς και όλων των άλλων (τοπικών ή εξωτερικών) ταμείων και φορέων που συστάθηκαν και που διαχειρίστηκαν Ελληνική Δημόσια περιουσία και όλων των σχετικών των εμπλεκομένων με αυτά. 

1.2.7. Έλεγχος οικονομικών καταστάσεων, υποχρεώσεων, περιουσιακών στοιχείων, έλεγχος ταμείων, δομή μισθολογίων, κτλ όλων των Περιφερειακών γραφείων, Νομαρχείων και Δήμων.  

1.2.8. Έλεγχος των εξοπλιστικών ταμείων και των ταμείων μυστικών κονδυλίων.2.0 Επιτροπές που θα δομήσουν μελέτες επίλυσης των ξεχωριστών θεμάτων, Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης της Ελληνικής οικονομίας και τη χάραξη της πολιτικής και πολιτιστικής γεωστρατηγικής,  

1.2. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ - ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ & ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ 

1.2.1. Επιτροπή υπεύθυνη η οποία θα προβεί στον έλεγχο της βασικής δομής όλων των Υπουργείων ως προς την λειτουργία, τρόπος που λαμβάνονται και εκτελούνται καθώς και εποπτεύονται οι αποφάσεις, συμβάσεις, διαγωνισμοί, προμήθειες κ.ο.κ. ούτως ώστε να υπάρχει καθαρή εικόνα για όλα τα θέματα της διοίκησης και των υποχρεώσεων που προκύπτουν από αυτές. Θα ετοιμαστούν και οι προϋπολογισμοί για την μεγιστοποίηση των αποδόσεων και την εύρυθμη λειτουργία αυτών. 

1.2.2. Το ίδιο θα συμβεί και για όλα τα Περιφερειακά γραφεία, τις Νομαρχίες, και τις Δημοτικές αρχές. 

1.2.3. Επιτροπή ελέγχου δράσεων ξένων κέντρων στην Ελλάδα, συνεργάτες τους στον ελληνικό χώρο, ζημιές που προκληθήκαν, έργα που υλοποιήθηκαν κτλ   

1.2.4. Ειδικές επιτροπές οι οποίες θα ερευνήσουν όλες τις περιοχές της Ελλάδος και κάθε πτυχή και θα καταγράψουν τα πραγματικά σημερινά δεδομένα, τις σχετικές συμβάσεις με εξωτερικούς φορείς, διαχείριση και τις πραγματικές ανάγκες σε όλα τα επίπεδα.  Αυτό αφορά : 
α)  Εσωτερικών Λειτουργικών Αναγκών κάθε τμήματος της κυβερνητικής μηχανής, 
β)  Οικονομικές & Χρηματιστικές Ανάγκες για την εύρυθμη λειτουργία του Κράτους, 
γ)   Άμυνα και ασφάλεια επίγεια, εναέρια, υπόγεια, διαθαλάσσια και δορυφορική, συμβάσεις, προδιαγραφές, λειτουργία, ασφάλεια, 
δ)  Ναυτιλία, 
ε)  Εξωτερικές διακρατικές σχέσεις και συμμαχίες, δράσεις τους μέσα στη χώρα, καθώς και οι κίνδυνοι που αντιμετωπίζονται, 
ε)    Δομή οικονομίας, 
στ)   Παιδεία, Βιβλία, Ελληνική Γλώσσα,  
ζ) Πολιτισμός & Αθλητισμός, 

1. Ενδελεχής έλεγχος όλων όσων εργάστηκαν στο Υπουργείο Πολιτισμού ως πολιτικοί και ως διοικητικοί,
 2. Έλεγχος όλων των συμβάσεων για τα έργα και τις εκδηλώσεις του Υπουργείου, 
Έλεγχος των συμβάσεων με Κράτη, οργανισμούς, πανεπιστήμια, αλλοδαπές αρχαιολογικές υπηρεσίες ή άλλους, όπου θα γίνει πλήρης έλεγχος των ανασκαφών, το που βρίσκονται σήμερα τα ευρήματα, τις συμφωνίες που έγιναν γύρω από αυτά, η μέχρι σήμερα εκμετάλλευσή τους, για όλες τις ανασκαφές που έχουν γίνει έως σήμερα,   
4. Έλεγχος των ευρημάτων από τις ανασκαφές που έχουν πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα και την κατάληξη τους,  
5. Θα γίνει έλεγχος όλων των σημείων αποθήκευσης των ευρημάτων  από ανασκαφές κυρίως  αυτών των Μουσείων, 
6. Θα συσταθεί επιτροπή ελέγχου με εμπειρογνώμονες αρχαιολόγους και με εισαγγελική παρουσία για τον καταλογισμό ευθυνών σε όσους κακοποίησαν και ασέλγησαν σε βάρος της κληρονομιάς  του Έθνους μας,
 η)  Υγεία, Φαρμακοβιομηχανία,
 θ) Εργασία & Κοινωνικές ασφαλίσεις, 
ι)  Γεωργία, Κτηνοτροφία, Τροφική αλυσίδα, 
κ) Εμπόριο, βιομηχανίες και βιοτεχνίες, 
λ)  Χωροταξία, Περιβάλλον, Πολεοδομία, Κτηματολόγιο,  
μ) Επίγειες, Θαλάσσιες και Εναέριες Μεταφορές, Δίκτυα και Δρόμοι, Γέφυρες, Ακτοπλοϊκά, Αεροδιάδρομοι κτλ, 
ν)  Καταγραφή και χαρτογράφηση του Ορυκτού Πλούτου, Γαιανθράκων, Κρυστάλλων και σπάνιων γαιών καθώς και των σεισμογενών περιοχών, γεωλογικών φυσικών φαινομένων, παρακολούθηση, συμβάσεις κ.ο.κ. ,
ξ) Καταγραφή και χαρτογράφηση όλων των γνωστών ή άγνωστων τεχνολογιών, ενεργειακών πεδίων, αρχαιολογικών χώρων, 
ο)  Παιδεία, υπάρχουσα δομή, σχολική ύλη, μέσα εκπαίδευσης, αναλφάβητος πληθυσμός κτλ, 
π)  Τύπος, Επικοινωνία & Διαδίκτυο, άδειες, λειτουργία, περιορισμοί κτλ, 
ρ)  Δορυφόροι όλων των μορφών, συμβάσεις με τρίτους, λειτουργία, έλεγχος, πρόσβαση, 
σ) Νερό, Ρεύμα, Ενεργειακά αποθέματα, Δίκτυα μεταφοράς, Αποθήκευση, Διαχείριση κτλ, 
τ) Εντοπισμός κάθε αρχαίου ελληνικού περιουσιακού στοιχείου (Αγάλματα, Ναών, Συγγραμμάτων κτλ), η μέχρι τώρα χρήση που έγινε από τρίτους, εντοπισμός κάθε βιβλίου ελληνικής γραμματείας κ.ο.κ., 
υ) Δάση, βιότοποι, υγρότοποι, πυρασφάλεια κ.ο.κ., 
φ) Απόβλητα, χωματερές, ανακυκλώσιμο υλικό, Λύματα, Αποχετευτικό κτλ, 
χ) Λεπτομερείς ναυτική Χαρτογράφηση για Λιμάνια, μαρίνες, ποτάμια, λίμνες κτλ, 

1.4.1. Κοινοβουλευτική ομάδα που να μελετήσει και θα προτείνει διορθωτικές παρεμβάσεις στο Σύνταγμα που θα εξασφαλίζει τον Έλληνα Πολίτη και που θα καθιερώνει την Ελλήνων Πολιτεία η οποία θα βασίζεται στα Ελλάνια Πρωτόκολλα που διέπονται από τις  Αξίες, τις Αρχές και τους Πολιτειακούς νόμους,  
1.4.2. Επιτροπή Πολιτειακής Ανασυγκρότησης για εφαρμογή του Πολιτειακού Κώδικα.  
1.4.3. Για ότι αφορά στους Δήμους της χώρας, πέραν των πιο πάνω, θα συσταθεί,  
1.4.3.1. Επιτροπή ελέγχου δημοτολογίου με σύγκριση ληξιαρχικών πράξεων γέννησης και αποδεικτικό εγγυτέρων συγγενών, 
1.4.3.2. Διαχειριστικός οικονομικός  έλεγχος  αμοιβών, συμβάσεων, αναθέσεων.  


3.0 Επιτροπές Θεσμοθέτησης των εγκεκριμένων αποφάσεων 1.3.1. Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου για την Ίδρυση  καθαρά Εθνικού  Ελληνικού Πιστωτικού Ιδρύματος. 


1.3.2. Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου για την εξαγορά όλων των κόκκινων δανείων που υπάρχουν στις  Τράπεζες σήμερα  από το Πιστωτικό Ίδρυμα της Πολιτείας. Με αυτό τον τρόπο θα κεφαλαιοποιηθούν οι τόκοι στο αρχικό κεφάλαιο μέσου του πιστωτικού Ιδρύματος της Πολιτείας. Το Πιστωτικό Ίδρυμα της Πολιτείας μετά τον έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί στα Πιστωτικά ιδρύματα της χώρας μας,  ή θα τα  διαγράψει  ή θα κάνει Κεφαλαιοποίηση του δανείου (αρχικό κεφάλαιο + τόκοι μέχρι την ημ/νια εξαγοράς) ανάλογα με την περίπτωση και θα δοθεί η δυνατότητα στους υπόχρεους να το εξοφλήσουν μακροχρόνια (π.χ. 30 έτη) με μηδενική  επιβάρυνση τόκων. Όλο το ανωτέρω εγχείρημα πρέπει να εντάσσεται αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Αξιακού συστήματος της Ελλήνων Πολιτείας.

1.3.3. Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου για τη διαγραφή των χρεών των Ελλήνων προς το δημόσιο ταμείο. Το εγχείρημα αυτό  πρέπει να εντάσσεται αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Αξιακού συστήματος της Ελλήνων Πολιτείας. 

1.3.4. Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου για τη διαγραφή των χρεών από όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Το εγχείρημα αυτό πρέπει να εντάσσεται αυστηρά μέσα στα πλαίσια του Αξιακού Συστήματος της Ελλήνων Πολιτείας.

1.3.5. Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου ακύρωσης μνημονίων και δανειακών συμβάσεων.

1.3.6. Επιτροπή κατάρτισης Νομοσχεδίου ελέγχου για διαπλοκή και πελατειακών σχέσεων όλων των συμβάσεων μεταξύ του Ελληνικού Δημοσίου και κρατών ή  ιδιωτών.

1.3.7. Επιτροπή κατάρτισης νομοσχεδίων και θεσμοθέτηση όρων και προϋποθέσεων για την υλοποίηση όλων των έργων που περιγράφονται πιο πάνω και βάσει των μελετών που θα έχουν εγκριθεί από το Κοινοβούλιο βάσει του προηγούμενου άρθρου.

*  οι επιτροπές κατάρτισης Νομοσχεδίων πρέπει εντός  δέκα (10) ημερολογιακών ημερών να έχουν καταρτίσει και καταθέσει το Νομοσχέδιο. 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΧΥΘΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΚΑΙ Η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ - ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ