ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ Η ΕΛΛΑΣ



Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Β’ ΑΘΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΟΥΦΛΕΡΟΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 25-9-2020.

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΗΓΗΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ. ΟΤΑΝ ΑΠΟΚΑΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ε

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

1.0  ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

1.1.       Αναβάθμιση της υπηρεσίας σε όλα τα επίπεδα και στελέχωση με προσωπικό με ελληνικό DNA και με όρκο για την υπηρεσία τους προς την Πολιτεία.

1.2.       Η αναβαθμισμένη υπηρεσία θα κάνει έλεγχο όλων των αρχαιολογικών περιοχών που έχουν βρεθεί και έχουν καλυφθεί σκοπίμως με δόλο ώστε να μη φανερώνεται και αναδεικνύεται το Ελληνικό Μεγαλείο.