ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΞΤΡΑΤΕΙΑ ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΗΣ ΙΩΝΙΑΣ!


ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ  ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ  ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΘΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ! Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ 

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ, ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΔΕΙΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟΣ ΠΕΛΕΜΟΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΘΕΛΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΊΞΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΆ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ. 


ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΌΠΟ ΝΑ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΙΤΙΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΌ ΥΛΙΚΟ ΑΥΤΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΗΜΕΊΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ.. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΤΡΕΞΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΕΞΟΔΟ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΡΩΣ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΧΡΥΣΟ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΑΝΕΙΟ ΜΕ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΝΑ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 

Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΣΦΑΓΗ. ΑΠΟ  ΤΑ 6 ΕΞΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΟΙ ΣΥΜΑΧΟΙ ΑΓΓΛΟΓΑΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΑΝ ΚΑΥΤΟ ΝΕΡΟ ΚΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΤΙΣ ΜΠΑΝΤΕΣ.
 ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΝΤΑΛΛΑΓΉ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ.. ΚΑΤΑΦΤΑΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.. 
Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΌ ΚΡΑΤΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΩΝ 6 ΕΞΙ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΕΞΙΛΑΣΤΗΡΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΙ ΕΝΟΧΟΙ ΟΧΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΙ ΟΙ ΑΠΌΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΟΣ ΕΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΛΥΣΗ.

ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΣΕ ΧΡΥΣΌ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ ΕΣΚΕΝΑΖΕΙΜ ΜΕ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΕΡΕΝΤΖΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΜΕΓΆΛΟ ΜΈΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ. 
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΚΕΜΑΛ ΞΑΔΕΛΦΙΑ

ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΝ ΕΞΟΠΛΙΖΑΝ ΜΕ ΧΡΥΣΟ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΤΑ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΑ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΠΟΧΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΚΙ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΙΠΠΙΚΟ ΚΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΦΘΗΚΕ ΣΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ...
ΕΙΧΕ ΠΕΣΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΜΠΕΝΥ ΣΕΛΟΜ (ΒΕΝΙΖΕΛΟ) ΠΟΥ(;) ΤΑ ΔΙΕΘΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ... ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΚΛΙΜΑΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΕ ΟΥΤΕ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ.. ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΟΠΩΣ Ο ΕΞΑΝΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΤΥΦΟΣ ΠΟΥ ΘΕΡΙΖΕ (ΠΕΘΑΙΝΕ ΚΟΣΜΟΣ) ΑΡΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΩΝ ΣΕΒΡΩΝ ΗΤΑΝ ΣΤΆΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ.. ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΗΘΕΛΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.. ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΣΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.. ΚΑΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΗΘΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΕΔΑΦΗ.. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΑΛΦΗΚΕ ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ; ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΠΗΓΑΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ; ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΠΡΟΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΗΣΑΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ. ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΓΓΈΛΛΟΥΝ.. ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΙΔΕΙΑ...

ΕΤΣΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΕ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΛΗΓΕΣ ΤΗΣ ΑΠΌ ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΙΟΓΚΩΜΕΝΟ ΧΡΕΟΣ- ΜΝΗΜΌΝΙΑ  ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.. ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. 

Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΘΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΙΣΩ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.... ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ!