ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΝΑΙ Ή ΝΕ;;;


ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΕΙΧΝΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΩ, ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΑΚΟΜΗ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΟΠΟΥ ΕΣΕΙΣ, ΝΑΙ, ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ  ΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ, ΘΑ ΤΑ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ, ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΤΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΑΝΕΛΙΞΗ ΣΑΣ, ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ.
ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΤΕ.
ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ 9 ΕΝΝΕΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΖΕΥΓΗ, ΕΝ – ΝΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΦΑ
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥ ΕΝΝΕΑ, Η ΜΕΣΑΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ:
ΟΠΟΥ ΤΟ ΝΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ 9 ΕΝΝΕΑ,
ΤΟ ΝΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΚΑΘΕ ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.
«ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΩΣ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΝΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ».
ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΑΝΟΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΑΝ ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΗΣ ΤΕΛΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΣ ΣΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΡΑΞΑΝ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΣΟΥ. ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΠΑΤΡΩΑΣ ΟΥΣΙΑΣ ΣΟΥ. 
ΕΤΣΙ, ΕΝΩ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Ή ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΣΟΥ, ΠΡΟΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ: ΝΑΙ, ΝΙ - ΑΛΦΑ - ΙΩΤΑ. ΕΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ, ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ν Α Ι → ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΕ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΝΕ.
ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΗΣΕΤΕ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΝΕ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ», ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕ, ΔΗΛΑΔΗ
ΝΙ + ΕΨΗΛΛΟΝ, «ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΙ – ΑΛΦΑ – ΙΩΤΑ».
ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΠΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΣΟΥ, ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ 9 ΕΝΝΕΑ, ΝΕ, ΜΕ ΝΙ - ΑΛΦΑ - ΙΩΤΑ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.
ΕΤΣΙ, ΤΟ ΝΕ, ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΣΟΥ.
«ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ. Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ!!! ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΑΥΤΟ;;;;; ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ;;;;; Ή ΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΛΙΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΣΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ, ΣΤΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΘΕΟΥΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ  ΕΚΠΤΩΤΟΥΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΤΟΥΣ;;; ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ, ΩΣ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ ΔΟΥΛΟΣ! ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΖΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΙΩΝΩΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ».
ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΣ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΝΕ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ 2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ 4 ΤΕΤΡΑΔΑ ΤΟΥ 9 ΕΝΝΕΑ, ΟΠΩΣ:
2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΤΟ ΝΕ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΔΥΟ ΑΝΤΙΡΡΟΠΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΜΕ ΤΟ ΝΕ ΤΟΥ, ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ-ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι 1 ΕΝΑ. ΠΟΥ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΑΡΑ, ΤΟ ΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι 1 ΕΝΑ. ΔΗΛΑΔΗ, ΜΕ ΤΟ ΝΕ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΩΣ:
9 ΕΝΝΕΑ ΝΕ, ΔΙΟΤΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΝΕ ΣΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ. ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΝΕ, ΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 9 ΕΝΝΕΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ 9 ΕΝΝΕΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ, ΟΠΩΣ ΟΧΙ Ή Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΡΝΗΣΗ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΟΜΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΕΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΜΙΑ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑ, «ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ, ΣΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ».
ΑΡΑ, ΤΟ ΕΝ, ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ «ΕΝ» → ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΕΝ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΕΣΑ, ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕ.
ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΟΠΩΣ:
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΕΝ, ΤΟΥ ΜΕΣΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΜΑΣ:
ΑΡΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ 9 ΕΝΝΕΑ, ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΟΜΟΚΕΝΤΡΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΝΕ. ΤΟ ΝΕ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΑΝΤΙΡΡΟΠΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΡΟΠΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 9 ΕΝΝΕΑ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΕΝΑΑ. ΟΠΟΥ ΤΟ ΝΕ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ, Η ΙΕΡΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΟΝΙΜΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ, ΜΟΝΟ ΝΕ ΣΕ ΟΛΑ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΝΕ ΚΑΙ ΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΙΜΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ι 1 ΕΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ 9 ΕΝΝΕΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ
"Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ"
Η ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ 9 ΕΝΝΕΑ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: ΔΩΡΑ ΑΡΙΑΝΔΗ (ΓΚΙΟΥΡΑ)

ΠΗΓΗΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ