ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ, ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΝΟΗΤΙΚΟ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑ

 


ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΧΑΡΤΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΩΣ ΙΕΡΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΤΩΝ 27 ΙΕΡΩΝ ΙΣΟΖΥΓΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΔΕΞΑΜΕΝΗ, ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΑΡΧΕΙΟ ΑΡΧΙΚΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΑ 27 ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ, ΝΑ ΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΕΜΨΥΧΩΜΕΝΗΣ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΗΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.

ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΙΓΜΑ ΚΟΣΜΟΓΟΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ, ΕΝΧΑΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΦΕΡΟΥΝ ΩΣ ΔΙΣΚΟ ΤΗΣ ΦΑΙΣΤΟΥ.
«ΓΕΛΟΙΟ! ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΔΙΣΚΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ Ή ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;;;».
ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΙΕΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΩΡΑ ΒΑΣΗΛΕΑ ΜΗΝΩΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΕΤΕ, ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΙΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΤΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ, ΤΟ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΤΟΤΕ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ, ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΠΑΝΩ ΤΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
ΜΗΝΩΑΣ Ο ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ
ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ, ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΦΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ, ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ!! ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΝΟΗΣΗ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕΣ!
Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΝΟΗΤΙΚΑ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΥΛΙΚΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ, ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΟΣΜΟΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΑΠΕΙΡΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΗΝΩΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ, ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΚΟΣΜΙΚΑ-ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ...
«ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ, ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΣΕ ΦΥΣΙΚΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ»
... ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΑ ΟΠΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ, ΓΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ!
ΒΕΒΑΙΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΟΠΟΥ ΔΟΜΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ, ΟΠΩΣ ΕΝΟΣ Ή ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΜΙΚΡΩΝ Ή ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΝΙΑΥΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΤΙΣΗΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΩΝ ΠΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΠΥΛΩΝ.
ΑΡΑ, Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΤΑΝ ΠΟΛΛΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΥΠΕΡΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ, ΟΠΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ  ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΚΟΣΜΙΚΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΣΗ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΥΠΕΡΝΟΗΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΝΑΙ 14 ΠΟΝΤΟΙ, 1 + 4 = 5 ΠΕΝΤΕ.
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΚΟΚΚΙΝΟ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΡΙΔΑΣ. ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΦΑΣΜΑΤΟΧΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ, ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ. ΕΠΑΝΩ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ 33 ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΕΣ ΔΟΜΕΣ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ, ΚΛΕΙΔΙΩΝ, ΚΩΔΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.000 ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΟΣΜΟΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.
Πορτοκαλοκόκκινο - Χαρτιά Περράκης
ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ή ΠΛΑΣΜΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΑ Ή ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ, ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ Α ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ Ω ΩΜΕΓΑ.
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΣΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ, ΟΜΟΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ή ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ή ΕΝΝΟΙΑ ΤΩΝ ΑΝΤΙΘΕΤΩΝ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΑΝ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.
ΕΤΣΙ, ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ, ΔΙΑΛΕΞΕ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ, ΔΙΟΤΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ, ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΠΑΛΙ 33 ΤΡΙΑΝΤΑ ΤΡΕΙΣ ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ. ΤΙΣ 33 ΠΟΥ ΕΣΥ ΚΟΙΤΑΣ, ΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΟΥ. ΑΡΑ, Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΕΝΝΟΙΑ, ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΔΙΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΣ, ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ, ΙΔΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΜΗΝΩΑ. ΑΡΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΩΣ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΙΔΙΕΣ, ΙΣΕΣ, ΟΜΟΙΕΣ ΤΑΥΤΟΣΗΜΕΣ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ: ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΚΟΣΜΟΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ.
«ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ… ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΥ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ, ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΧΕΙ ΕΠΑΡΣΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΣ ΕΝΑ ΖΩΟ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΛΛΑ ΖΩΑ, ΠΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΖΩΟ ΠΟΥ ΑΦΟΔΕΥΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ».
Ο Δίσκος της Φαιστού αποκαλύπτει τα μυστικά του
ΟΠΩΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΕΛΥΣΑ ΟΤΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝ ΖΩΝ ΟΝ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ.
«ΩΚΕΑΝΟΥΣ, ΔΕΞΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΝΟΥ».
ΑΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΩΣ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΕΝΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΤΡΑ ΙΔΙΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ.
ΒΕΒΑΙΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΟΤΙ Ο ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ, ΣΩΣΤΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΩΝ ΤΟΥ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΓΙΚΗ ΜΝΗΜΗ, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΟΜΩΣ ΜΟΝΟ ΤΟ 80% ΜΕ 85% ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ. ΤΟ 20% ΕΩΣ 15% ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ, ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΝΕΨΕΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΟΥΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ… ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΕ… !!
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΕΣ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ, ΩΣ ΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΓΗΙΝΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΗΝΩΑ ΩΣ ΚΟΣΜΙΚΟ ΤΕΧΝΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ, ΥΠΕΡΝΟΗΜΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ, Ο ΜΗΝΩΑΣ, ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ! ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ!! ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΩΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΗΝΩΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΔΥΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ, ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ, ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΙΑΥΓΕΣ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥΣ.
ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ, ΟΙ ΠΛΕΥΡΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ, ΣΧΗΜΑΤΑ, ΕΝΟΤΗΤΕΣ, ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ, ΑΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ. ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΛΕΥΡΩΝ ΤΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΕΝΑΑ, ΑΔΙΑΚΟΠΑ, ΕΚΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.
ΑΡΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΟΣ ΚΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ, ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΗ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΩΑ, ΤΟΝ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕ ΟΣΟ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ. ΕΠΕΙΤΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΣΗΛΘΑΝ, ΠΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΘΗΚΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ.
Ο Δίσκος της Φαιστού αποκαλύπτει τα μυστικά του


ΑΡΑ, ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ; ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΚΛΑΣΜΑ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΑΕΝΑΑ, ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΧΡΟΝΟ ΧΡΟΝΟ.
ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΚΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ, ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΖΩΗ.
ΕΦΟΣΟΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΛΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΝΟΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΤΕΧΕΙ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΣΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΝΟΙΩΘΕΣ ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ; ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΝΟΙΩΘΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ! ΣΧΕΔΟΝ ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ! ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ;;;
ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΥΠΕΡΝΟΗΜΟΝΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΤΟΥ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΒΑΘΥ ΜΠΛΕ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΥΧΝΟΤΗΤΑΣ, ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΕΣΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΜΗΝΩΑ! 
Artistic Blue Background HD wallpaper download
Παραμεθόριος: ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΥΜΠΑΝ...
ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ, ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΗΝΩΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΜΗΝΩΑ, ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΣΕΙ ΜΕΡΙΚΑ, ΟΧΙ ΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΥΠΕΡΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΑΠΕΙΡΗ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ, ΗΡΩΕΣ, ΥΠΕΡΗΡΩΕΣ, ΗΜΙΘΕΟΙ, ΘΕΟΙ ΒΑΣΗΛΙΑΔΕΣ, ΙΕΡΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΙΕΡΕΣ ΙΕΡΑΡΧΙΕΣ, ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΘΕΙΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ, ΛΥΠΗΡΟ, ΦΡΙΚΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!
ΑΡΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΝ ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ, «ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΩΚΕΑΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΙ. ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ, ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;». ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΩΚΕΑΝΟΥ, ΟΣΟ ΧΩΡΑΕΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ Ή ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙΣ, ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ, ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ή ΛΙΓΟΤΕΡΟ!! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ ΕΚΕΙ, ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΩΣ!
ΑΡΑ, ΥΠΟΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΤΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ!
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΛΟΙΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ, ΦΙΛΟΛΟΓΟΙ, ΓΕΛΟΙΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΔΟΓΜΑΤΙΣΤΕΣ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΟΛΙΟΙ, ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΕΛΟΙΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΥΡΟΥΣ, ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ, ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΩΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥΣ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΟΡΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΕΩΣΗ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΑΡΟΥ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΑ ΔΟΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΖΑ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΑΦΙΛΟΤΙΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΠΛΗΡΩΜΕΝΗ, ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΑΡΚΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΖΩΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΟΥΣ ΑΝΟΟΥΣ ΠΑΠΥΡΟΥΣ, ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΔΟΛΙΑ ΝΟΜΙΚΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΔΥΝΑΣΤΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΑΥΤΟΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΣΧΕΤΑ ΕΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΠΕΡΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΖΩΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΟΓΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΧΘΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
Ο γλωσσολόγος που αποκάλυψε τα μυστικά του Δίσκου της Φαιστού μιλά ...
Ο Δίσκος της Φαιστού αποκαλύπτει τα μυστικά του - ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Γκάρεθ Όουενς μιλά για τις προοπτικές των προγραμμάτων "Erasmus ...
ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΩΔΗ ΖΩΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΩΣ ΟΡΙΣΜΟ, ΕΡΜΗΝΕΙΑ, ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΝΝΟΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ, «ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΧΡΟΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ;».
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΑ, ΔΗΘΕΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΨΕΥΤΟΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΤΑΣΗ, ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥΔΙΑΣΤΑΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΜΕ, ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΓΑΛΑΞΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΜΑΣ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΣΤΑΣΗ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥΣ, "ΖΩΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΖΩΑ!!", ΟΥΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ. ΤΗΝ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΤΑ ΖΩΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΗ – ΓΑΙΑ! ΜΑ, ΓΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΘΟΝΑ, Η ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ ΥΛΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΜΑΣ.
ΚΑΙ ΠΡΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΠΑΝΓΑΙΑ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΙΩΝ, Η ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΠΑΝΓΑΙΑ ΚΑΙ ΚΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΑΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!
ΤΑ ΖΩΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΟΠΩΣ ΔΟΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΖΩΑ ΟΤΙ ΓΑΙΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟΝ Η ΓΗ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΑΙΑ. ΜΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΑΛΑΞΙΕΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ, ΓΑΙΑ ΕΧΟΥΝ!! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΣΥΝΘΕΣΗ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ;; ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ;; ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΑΙΑ ΟΛΟΙ;; ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΗ, ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΑΝΙΑ!! Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;;;
ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΙΦΑΣΙΚΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ;; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ;; ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΕ ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΕΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΔΟΛΙΑ, ΒΔΕΛΥΡΑ, ΩΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΙΣΟΡΡΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΟΛΑ ΤΟΥΣ, ΣΧΕΔΟΝ Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ, Ο,ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΟΣΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΜΗ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΑΛΛΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΑΡΟΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΙΤΑΛΙΚΑ, ΡΩΣΙΚΑ, ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΛΕΚΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΓΕΛΟΙΟΥΣ, ΑΛΛΟΙΩΜΕΝΟΥΣ, ΠΑΡΑΧΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΥΣΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΛΙΞΗ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ, ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΜΕ ΣΥΝΕΧΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΟ ΒΑΡΑΘΡΟ ΤΗΣ ΛΗΘΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΟΥ.
«ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΛΕΚΤΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ, ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ».
ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΑΩ
ΑΡΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ, ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ;; ΕΣΤΩ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΕΝΝΟΙΑ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΙΠΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ; ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΕΝΕΡΓΟΣ ΜΕ ΝΟΗΣΗ ΖΩΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΥ ΖΩΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΤΟΝ ΔΥΝΑΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ, ΤΟΝ ΔΙΑΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ, ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥΣ;
ΑΡΑ, ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΑΘΜΙΔΑ ΖΩΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΦΡΟΥΤΟ, ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΛΩΝΕΙ Ή ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ Ή ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ Ή ΘΑ ΣΟΥ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΝ Ή ΘΑ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ;;;
ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ ΖΩΩΝ;;; ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΓΥΦΤΟΕΠΑΡΣΗ ΤΟΥΣ;; ΤΗΝ ΑΝΟΗΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ, ΡΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ;;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΣΟΥ;;;
ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΤΕΛΕΙΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΩΔΙΚΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ, 1.000 ΦΟΡΕΣ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ, ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΤΩΝ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ, ΥΠΑΡΚΤΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΟΥΛΟΙ ΤΩΝ ΖΩΩΝ, ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΟΙΩΣΗ, ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ, ΑΝΟΗΣΙΑ, ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΗ ΒΕΒΗΛΩΣΗ, ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
ΘΑ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΚΑΤΑ ΚΟΣΜΟΝ, ΩΣ ΔΕΙΓΜΑ. ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΨΑΡΙ ΡΟΦΟ ΝΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ. ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΜΗΝΩΑ.
ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΧΑΣΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑΣ. ΟΣΗ ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ Ο ΡΟΦΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΙΣΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΕΡΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΗ, ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ!!
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ, «ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ, ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΕΦΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΕΡΑΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΖΩΑ», ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΣΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΤΟΥ ΜΗΝΩΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΓΗΙΝΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΙΑΥΤΟΥΣ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

"ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ"


ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: ΔΩΡΑ ΑΡΙΑΝΔΗ (ΓΚΙΟΥΡΑ)

ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ:


ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ


ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ - ΧΡΥΣΑ ΕΠΗ ΠΟΥ ΧΑΡΑΣΣΕΙ ΚΑΙ ΓΕΙΩΝΕΙ, ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ. 


ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΧΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΦΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΗΤΕΡΩΝ ΕΛΛΑΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ.
ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΚΙΟΥΡΑ
ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ