ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ

 

 Η ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΑΔΑΜΑΝΤΑ!

ΑΔΑΜΑΝΤΑ: Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ.

ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ, ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ,


Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ

Η ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΑΔΑΜΑΝΤΑ!


ΑΔΑΜΑΝΤΑ: Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ.

ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ, ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ,

ΑΔΑΜΑΝΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ

ΔΙΑΜΑΝΤΙ

ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ

ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΜΕ 8 ΟΧΤΩ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ.


ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ 2 ΔΥΟ Α ΚΑΙ ΤΗΡΕΙ ΜΙΑ ΙΕΡΗ 5 ΠΕΝΤΑΔΑ, ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ:


ΕΔΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΩΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΣΑΣ, ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΘΕΩΝ «ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ» ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΟΠΟΥ Η ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΔΟΜΕΣ, ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΕΙΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ, ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΑΔΑΜΑΝΤΑ.

ΑΡΑ, ΟΛΗ Η ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΑΔΙΑ, ΣΤΑΣΕΙΣ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΟΛΙΚΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΙΔΙΟ, ΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

ΟΙ ΚΟΣΜΟΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΔΙΚΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΕΞΙΣΩΣΕΩΝ, ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΕΞΙΣΩΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥΣ 2 ΔΥΟ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ:

ΑΔΑΜΑΝΤΑ

ΚΑΙ

ΔΙΑΜΑΝΤΙ

ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, «ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ». ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΘΕΟΓΩΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΑΔΑΜΑΝΤΑ.

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΜΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΙ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ», ΤΟΤΕ Η ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ, ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΙ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ».

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΣΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ.

ΤΟ ΑΥΤΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ, ΑΛΛΑ Ο ΝΟΥΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΑΣ, ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΟΗΤΙΚΕΣ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΑΣ.

Η ΑΚΟΗ ΣΑΣ Ή ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ Ή ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΓΕΦΥΡΩΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΙΚΟΥ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΥ. ΚΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΟΗΜΟΝΑ ΟΝΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΒΛΕΠΟΥΝ, ΑΚΟΥΝ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ Η ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ, ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΟΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΩΣ ΕΝΑ, ΜΟΝΑΔΑ Ι, 1 ΕΝΑ.

ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ.

ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΑ.

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ, ΜΕ ΤΙΣ 7 ΕΦΤΑ ΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΦΥΣΗΣ ΤΟΥ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΤΟΥ.

ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

ΑΥΤΗ Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ: ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ».

ΑΥΤΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΞΩ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ:


ΕΦΟΣΟΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΟΜΟΙΟ, ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ:


Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ, ΑΛΗΘΙΝΗ, ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ Η ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ.

ΑΡΑ, ΟΣΑ Η ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ, ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ, ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ, ΝΑ ΝΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΑ.

ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΓΙΟ, ΜΑΝΑ ΜΕ ΚΟΡΗ. ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ «ΑΔΑΜΑΝΤΑ» ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ Ή Η ΜΗΤΕΡΑ «ΑΔΑΜΑΝΤΑ» ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ Ή ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΗΣ, ΑΥΤΗ ΤΟ ΓΕΝΝΗΣΕ, ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ Ή Η ΚΟΡΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥΣ «ΑΔΑΜΑΝΤΑ».

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ:

ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΘΑΤΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ;;;

ΠΩΣ ΘΑ ΝΟΙΩΘΑΤΕ ΕΑΝ ΣΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ;;;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ, ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ «ΔΙΑΜΑΝΤΙ».

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ «ΔΙΑΜΑΝΤΙ», ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΜΑΝΤΑ.

ΟΤΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΕΛΛΙΠΕΙΣ, ΒΡΩΜΕΡΟΙ, ΠΕΤΑΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥΣ.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΩΡΙΜΑΣΕ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΩΡΙΜΑΣΑΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΩΡΙΜΑΣΑΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΝΟΥ ΣΑΣ!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΜΒΡΑΝΗ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΘΕΟΓΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥΣ, ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΛΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΣΜΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΚΟΣΜΩΝ!

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ!

ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΝΟΙΓΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΩΝ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΩΝ ΑΔΑΜΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙ.

ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟ Δ ΔΕΛΤΑ, ΠΟΥ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟΝ ΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΡΙΖΕΙ ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ. ΚΑΙ ΤΑ 2 ΔΥΟ ΑΛΦΑ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΑΚΡΩΝ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΩΤΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ.


ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΙΩΤΑ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ 2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ.

ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟ, ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟ, ΟΤΙ Ο ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, ΑΛΗΘΙΝΟ, ΙΔΙΟ, ΟΜΟΙΟ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΑΔΑΜΑΝΤΑ, ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ Ο ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΣΥΝΘΕΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ 3 ΤΡΙΑΔΑ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:

ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ:

ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ.

ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΕΙΝΑΙ:

ΔΙΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕ ΤΟ ΟΛΟΝ ΦΩΣ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΔΡΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΤΟΥ ΠΙΟ ΛΑΜΠΕΡΟΥ ΦΩΤΟΣ, Η ΚΟΣΜΙΚΗ ΟΡΟΦΗ, ΤΟ 7 ΕΒΔΟΜΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, Η ΙΔΙΑ Η 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΗ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΣΥΣΤΑΣΗΣ, ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, «Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ», ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ 1 ΠΡΩΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΔΙΑ.

ΣΤΗΝ 2 ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΤΟ ΜΑ ΕΙΝΑΙ:


ΤΟ ΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑ! ΟΛΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΛΦΑ. ΚΑΙ ΟΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΦΑ!

ΚΑΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΗ, ΤΩΡΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΦΑ. ΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΥ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΜΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ:

ΟΠΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΡΥΘΜΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙ.

ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΤΟ ΝΤΙ:

ΝΙ, Ο ΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΟΠΟΥ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ, Τ

ΚΑΘΑΡΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟ Τ ΤΑΦ, ΤΩΝ ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ Τ: ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΥΤΗΣ, ΟΠΩΣ Ο ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ 3 ΤΡΙΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΝΤΙ, ΤΟ Ι ΙΩΤΑ, ΟΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ Ι ΙΩΤΑ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΡΑ ΤΟ,

ΩΣΤΟΣΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΥ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ:

ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΜΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: Η 9 ΕΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ, Η 9 ΕΝ ΝΕΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 92, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ 9 + 2 = 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΟΠΟΥ ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ 2 ΔΥΟ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ.

«ΔΙΑΒΑΣΕ 13Ο ΔΕΚΑΤΟ ΤΡΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ».

https://www.aitherikigrafi.gr/iliako-kosmiko-oraloi-13-omega


ΤΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ, Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΕΖΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΗΔΗ ΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΣΥΜΠΙΕΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ:

11 = 1 + 1 = 2 ΔΥΟ, ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙΣ ΔΥΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΟΠΟΥ:

Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΘΕΟΓΩΝΙΑΣ

ΑΔΑΜΑΝΤΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΣΜΩΝ

ΔΙΑΜΑΝΤΙ,

ΤΟΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ:

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ! ΝΑΙ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ! ΕΙΝΑΙ 2 ΔΥΟ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ, ΟΠΩΣ:

«ΒΕΒΑΙΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΑΚΑΣ ΚΑΙ ΔΗ Ο ΑΝΘΡΑΚΑΣ 12 ΔΩΔΕΚΑ».

ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΚΩΔΙΚΗ ΑΥΤΗ ΛΕΞΗ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΞΙΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΜΕ ΕΔΡΕΣ.

ΟΜΩΣ, Ο ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΜΑΣ, ΜΟΝΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΥΧΗ.

ΤΕΜΑΧΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ, ΣΕ ΣΧΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΩΡΑ, ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ! ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΕΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ.


ΠΗΓΗ: ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ:

"Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ"

https://www.aitherikigrafi.gr/ieros-kodikos-kosmou-600


ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΟΧΩΡΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΛΗΘΗ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗ ΜΠΟΡΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

ΤΗΛ: 2168009810
ΚΙΝ: 6909969698ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΑΡΘΡΟΥ: ΔΩΡΑ ΑΡΙΑΝΔΗ (ΓΚΙΟΥΡΑ)