ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΑ 27 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ!


Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΛΥΜΠΟΣ, ΟΛΟΤΗΤΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ Η ΔΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΗΤΩΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΕΣ, ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΣΗ, ΔΟΜΗ,ΣΥΝΘΕΣΗ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ (ΑΛΦΑΒΗΤΑ) ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ, ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥ, ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΣΧΕΣΕΩΝ, ΤΡΟΠΟΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ, ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΓΑΛΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ.


<ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ "ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΑΩ" https://www.aitherikigrafi.gr/sxedio-apostasias-prodosias-toy-iota-alpha-omega >Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ 27 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΜΥΛΩΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

 
ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΝΝΕΑΔΩΝ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ 27 ΣΥΜΒΟΛΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΑΩ: https://www.aitherikigrafi.gr/systasi... ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ: https://www.aitherikigrafi.gr/keimena