ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Δικ.Νουζέλας: Η εντολή Χρυσοχοΐδη παραβιάζει το Σύνταγμα και την ΕΣΔΑ. Δεν είναι το πολίτευμα μας Χούντα!

Απαγορεύεται η έκφραση διαφορετικής γνώμης. Κατήφορος εκτροπή χωρίς προηγούμενο.


Δεν είναι το πολίτευμα μας Χούντα! Η εντολή Χρυσοχοΐδη παραβιάζει το Σύνταγμα και την ΕΣΔΑ. Απειλές για διώξεις σε όσους γράφουν με επιχειρήματα ενάντια και αντιτίθενται στον covid στα λαμβανόμενα μέτρα και κυρίως την μάσκα!

Όσοι έχουν διαφορετική άποψη διαφωνούν θα διώκονται και θα φυλακίζονται για την διάπραξη του αδικήματος της Διασποράς ψευδών ειδήσεων Άρθρο 191ΠΚ .


Που θα πρέπει να αποδειχθεί ότι τελέσθηκε υποκειμενικά με δόλο και αντικειμενικά που είναι δυσχερές
Συγκεκριμένα ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης δήλωσε.

«Θα πάρουμε όλα τα νόμιμα μέτρα ώστε να μην απειληθεί η δημόσια υγεία από παραπληροφόρηση ή θεωρίες συνωμοσίας που έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Ο κορονοϊός δεν προσφέρεται για εκκλήσεις ανυπακοής ή για σενάρια συνωμοσίας.

Σε κάθε ενέργεια, σε κάθε πράξη μας, να κυριαρχεί η ευθύνη και η συναίσθηση των συνεπειών για τους συμπολίτες μας. Η πολιτεία δεν θα επιτρέψει την δημιουργία εστιών κινδύνου της δημόσιας υγείας, από ανεύθυνες κοινωνικά συμπεριφορές».

Συμφωνώ ότι υφίσταται κίνδυνος για την δημόσια υγεία και ότι χρειάζεται προσοχή και σύνεση χωρίς κοινή γνώμη να βομβαρδίζεται με ειδήσεις τρόμου και απειλές.
Από την νεοφιλελεύθερη, συντηρητική δεξιά Κυβέρνηση ΝΔ(που κατήργησε.με συνοπτικές διαδικασίες με νομοθετήματα αμφιβόλου συνταγματικότητας τις συναθροίσεις) κυβερνά με ΚΥΑ και τους Εισαγγελείς .

Βγήκε ο κ Χρυσοχοόδης προαναγγέλλοντας διώξεις επιχειρώντας να κατευθύνει να χειραγωγήσει τους Εισαγγελείς να ανακοινώσει ότι θα διώκονται όσοι συνωμοτούν.

Με μόνιμη δικαιολογία τον εξαπλωνόμενο ιό, την λεγόμενη πανδημία καταργούν με αντικοινοβουλευτικές αντιδημοκρατικές διαδικασίες θεμελιώδη ανθρώπινα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα μιλώντας πληκτικά στα ΜΜΕ για την περίφημη κανονικότητα.Σπέρνουν συστηματικά τον φόβο στους πολίτες.Το γνωστό κράτος της Δεξιάς

Δεν διευκρινίζουν με σαφήνεια διότι διαφωνούν οι ειδικοί επιστήμονες όμως τελικά ποιοι πρέπει να φορούν την μάσκα οι άρρωστοι η οι υγιείς?

Διότι οι κατασκευαστές σημειωτέον γράφουν ότι ελάχιστα ως καθόλου προστατεύει η μάσκα.Το ίδιο και επιστημονικές έρευνες.
Μένει πλην των διαγραφών δημοσιευμάτων και αποκλεισμών να διατάξουν τώρα την αναστολή λειτουργίας μέσων κοινωνικής δικτύωσης.Στα όρια στα χνάρια κυριολεκτικά της Χούντας.

Συναγωνιζόμαστε εσχάτως φοβούμαι σε αυταρχισμό και τρομοκρατία των πολιτών που έχουν αντιρρήσεις την Τουρκία!
Κατάργηση ελευθερίας λόγου και έκφρασης στην Ελλάδα.Διαφωνώ πλήρως με την φιλοσοφία και πρακτική της Κυβέρνησης

Δεν υπάρχει πλέον αληθινή πραγματική Δημοκρατία πλέον μετά την εξέλιξη αυτήν στην χώρα αυτήν αλλά Αστυνομοκρατία.
Πρωτόγνωρη ανησυχητική κατάσταση! Απαγορεύεται η έκφραση διαφορετικής γνώμης.Κατήφορος εκτροπή χωρίς προηγούμενο.Ντρέπομαι και αηδιάζω που είμαι πολίτης της χώρας αυτής!

Θα αποτανθω στον κ Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ζητώντας την.παρέμβαση του
Β.ΝΟΥΛΕΖΑΣ
Δικηγόρος