ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΑΝ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ


Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΟΜΟΥ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΣΤΟ ΕΛΕΥΣΙΣ ΡΑΔΙΟ 14-8-2020
ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ
ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΙΛΑΤΕ; ΓΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΑΜΑΧΗΤΙ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ;

ΤΑ ΜΜΕ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΧΩΡΩΝ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ
ΔΕΝ ΤΙΘΕΤΑΙ ΘΕΜΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΔΙΚΟ ΣΟΥ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΧΟΥΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ. ΤΩΡΑ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΞΟΡΥΞΗ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ.
Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΣΙΣ Η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΨΥΧΩΝ
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ


ΟΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ 6199/2015 ΣΥΝΕΠΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΑ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ
ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ
1.0 ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
1.1.       Η Ελλήνων Πολιτεία θεωρεί το Υπουργείο Εξωτερικών και τις Διπλωματικές Υπηρεσίες ως κρισιμότατο κλάδο υπηρεσίας προς το Κράτος. Είναι αναγκαίο να γίνει ανασύνταξη, αναβάθμιση και ανασυγκρότηση όλων των υπηρεσιών του κλάδου.
1.2.       Το Υπουργείο Εξωτερικών θα είναι άμεσα συνδεδεμένο με όλες τις Πρεσβείες οι οποίες είναι τμήματα μικρά της μητέρας Ελλάδος. Αυτοί που θα υπηρετούν σε όλες τις οργανικές και διοικητικές θέσεις είναι υποχρεωτικό να έχουν Ελληνικό DNA και να είναι ορκισμένοι για την υπέρ του Έθνους μας υπηρεσίες τους.
1.3.       Είναι υποχρεωμένοι να ασκούν διαφήμιση του Έθνους για όσα έχει δώσει στον πλανήτη μας όπως την γνώση, την τεχνογνωσία, την τεχνολογία, τις επιστήμες, την πολιτική, τα μαθηματικά, την τέχνη, τη γλώσσα, την φιλοσοφία κλπ.
1.4.       Είναι καθήκον τους η συνεργασία με φορείς άλλων κρατών για την προβολή αυτών που έχει προσφέρει ο πολιτισμός μας διαχρονικά.
1.5.       Είναι καθήκον τους να ανακαλύπτουν τομείς – συνθήκες συνεργασίας που θα αποβαίνουν προς όφελος των άλλων κρατών αλλά κυρίως του Ελληνικού.
1.6.       Είναι καθήκον τους με τις συνεργασίες αυτές να προβάλλουν την Ελλήνων Πολιτεία σε ολόκληρο τον πλανήτη για την θέση που έχει ο άνθρωπος μέσα σε αυτήν.
1.7.       Ένας άλλος τομέας που θα δραστηριοποιηθούν μέσω των εμπορικών ακολούθων είναι να προωθούν τα ελληνικά αγροτικά και βιομηχανικά προϊόντα στη χώρα που είναι διαπιστευμένοι.
1.8.       Η Ελλήνων Πολιτεία θα διαθέσει όσα κεφάλαια χρειάζονται για να αποκτήσει ιδιόκτητα κτίρια που θα στεγάζονται οι τοπικές υπηρεσίες και πρεσβείες της χώρας μας.
1.9.       Οι Διπλωματικοί υπάλληλοι έχουν καθήκον να ενημερώσουν τις τοπικές κοινωνίες για τα κληρονομικά δικαιώματα που έχει το Έθνος μας σε οτιδήποτε βρίσκεται στην επικράτεια τους και είναι κατασκευασμένο από τους προγόνους μας.
1.10.    Όπως επίσης είναι καθήκον τους η εύρεση τέτοιων κληρονομιών που βρίσκονται στο εξωτερικό και η διεκδίκηση ως πνευματικό ή κληρονομικό δικαίωμα του Έθνους μας.

Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: 2312 315162 , MAIL: esuelkordeliou@gmail.com
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ FB:
https://www.facebook.com/pg/esykordeliou
ΡΑΔΙΟ ΑΡΓΩ:http://www.radioargw.gr
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.eurovouli.gr
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ FB:https://www.facebook.com/esydpkm
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ YOUTUBE:https://www.youtube.com/channel/UC-PnN267t69dLHsdgDdsUrw/videos
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.e-synews.gr
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.dropbox.com/s/pln8t496h3ro6ix/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΕΣΥ-25-10-2015.pdf?dl=0
ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:https://www.dropbox.com/s/vyaw1vtv3m8y11p/ΔΙΑΚHΡYΞΗ-ΕΣΥ-ΤΕΛΙΚΟ.pdf?dl=0


e-synews.gr