ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΤΙΜΏΡΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΥΠ, ΕΠΕΙΔΉ ΑΠΟΚΆΛΥΨΕ ΤΟ ΚΎΚΛΩΜΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΊΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΆΣ

Η απόφαση της κυβέρνησης, ήρθε αμέσως μετά τα σκάνδαλα παιδεραστίας και διαφθοράς που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ και έδειξαν στην Ελληνική κοινωνία, το τεράστιο μέγεθος της σήψης, που υπάρχει μέσα στο πολιτικό και δικαστικό σύστημα.
Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής
Νύχτα πέρασε το νομοσχέδιο που μεταφέρει την αρμοδιότητα των κρυπτοεπικοινωνιών, από την ΕΥΠ στο ΓΕΕΘΑ, κόβοντας ουσιαστικά τον τομέα της κατασκοπείας σε δύο κομμάτια. Μόνο ως συνειδητή και εσκεμμένη πράξη, η υποβάθμιση της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και η απαξίωσή της στα μάτια της κοινής γνώμης, μπορεί να θεωρηθεί, η απόφαση Μητσοτάκη.
Η απόφαση της κυβέρνησης, ήρθε αμέσως μετά τα σκάνδαλα παιδεραστίας και διαφθοράς που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ και έδειξαν στην Ελληνική κοινωνία, το τεράστιο μέγεθος της σήψης, που υπάρχει μέσα στο πολιτικό και δικαστικό σύστημα. Η ΕΥΠ, με την έρευνά της, άγγιξε τις πιο ευαίσθητες χορδές του συστήματος του Βερολίνου και του συστήματος Σόρος, μέσα στο ελληνικό πολιτικό και δικαστικό σύμπλεγμα. Θεωρούμε, ότι οι περιπτώσεις αυτές, που κατέγραψε ο κοριός της ΕΥΠ, είναι μόνο, η κορυφή της κορυφής του παγόβουνου, όσων συμβαίνουν μέσα στις ελληνικές ελίτ.
Είχαμε θέσει δημόσια πριν από λίγες ημέρες (διαβάστε εδώ), αυτά τα ερωτήματα, που δεν ήταν καθόλου ρητορικά.
Ρωτάμε λοιπόν, «πόσοι Έλληνες πολιτικοί, δικαστές και αξιωματούχοι, που εμπλέκονται σε υποθέσεις παιδεραστίας και σατανισμού, εκβιάστηκαν και εκβιάζονται από το Βερολίνο και το σύστημα Κλίντον – Ομπάμα, να υπογράψουν Μνημόνια και να επιβάλλουν lockdown; Πόσοι καναλάρχες, δημοσιογράφοι και εκδότες εκβιάζονται, για να παίζουν πάντα το παιχνίδι του Βερολίνου στην Ελλάδα; Πόσοι Ιεράρχες, είναι εκβιαζόμενοι για να κάνουν τα στραβά μάτια στον αποικισμό της χώρας από Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες»; Μην μας πουν, ότι μόνο το Βατικανό έχει πρόβλημα παιδοφιλίας. «Πόσοι και ποιοι είναι αυτοί, που κατέστρεψαν τη χώρα με τις οικονομικές επιλογές τους και την μετέτρεψαν σε επαρχία του Πακιστάν και του Αφγανιστάν»;
Η εσπευσμένη πολιτική κάλυψη που έτρεξε να παράσχει ο κύριος Γεωργιάδης, λέγοντας ότι η παιδεραστία είναι ιδιωτική υπόθεση, μετά τις αποκαλύψεις της ΕΥΠ για τη δράση του κυκλώματος παιδεραστίας στα πολιτικά κόμματα, μας κάνει να εικάζουμε ότι ο Υπουργός Ανάπτυξης, ξέρει πολλά για την υπόθεση. Ή λοιπόν, πιέζει για μη βρεθεί εκτός κυβέρνησης κατά τον ανασχηματισμό ή βγαίνει μπροστά για να προλειάνει το έδαφος για την κοινή γνώμη, για όσα πιθανότατα αποκαλυφθούν στο μέλλον. Ο Υπουργός Ανάπτυξης, δε θα έβγαινε, ως εμπροσθοφυλακή, να φάει τις πέτρες της κοινωνικής κατακραυγής, εάν δεν υπήρχε ο πολιτικός κίνδυνος, έμμεσης ή άμεσης εμπλοκής και συσχέτισης ονόματος νυν ή πρώην Πρωθυπουργού ή και των δύο, με όλα αυτά τα νοσηρά φαινόμενα, που διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα.
Έχουν φτάσει στα αυτιά μας σενάρια, που θέλουν την κυβέρνηση να σκοπεύει να εξοντώσει οικονομικά, κοινωνικά και βιολογικά, ανθρώπους του Τύπου, που την ενοχλούν ιδιαίτερα. Τα σενάρια αυτά, στα οποία προσδίδουμε ιδιαίτερη βαρύτητα, θέλουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, να πηγαίνει σε εκλογές πριν τις Αμερικανικές για να προκαταβάλει στην Ελλάδα καταστάσεις και να επιβάλλει στη χώρα μία υβριδικού τύπου Χούντα, που θα θέσει εκτός τοπίου, κάθε φωνή που ενοχλεί το Βερολίνο και το σύστημα Ομπάμα – Κλίντον.
Μετά τη διαφαινόμενη συντριβή του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές, εάν αυτές λάβουν χώρα το φθινόπωρο, το σύστημα δε θα διαθέτει ουσιαστικά Αντιπολίτευση. Ήδη, ο Αλέξης Τσίπρας, είναι ένας χάρτινος, κατά δική του ομολογία, αρχηγός κόμματος. Όταν ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης λέει, ότι δεν μπορεί να κάνει τον παιδονόμο, μας λέει ουσιαστικά, ότι ούτε ελέγχει ούτε μπορεί να ελέγξει το κόμμα του, που είναι δέσμιο, εξωχώριων και εξωθεσμικών κέντρων πολιτικής επιρροής.
Με λίγα λόγια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει λυμένα τα χέρια να κάνει ό,τι θέλει στην Ελλάδα. Τιμώρησε το Γιώργο Τράγκα, τιμώρησε την ΕΥΠ και θα συνεχίσει ακάθεκτος με την συντριβή όλων όσων βρίσκονται απέναντί του. Είναι η τελειωτική επίθεση του Βερολίνου και του συστήματος Κλίντον, πάνω στην Ελληνική κοινωνία. Κανένας δε θα πρέπει να νιώθει ασφαλής και ανέγγιχτος πλέον. Όσο ισχυρός και αν είναι ή νομίζει ότι είναι. Αυτό, είναι το μήνυμα που θέλουν να στείλουν στην κοινωνία και στους αντιπάλους τους, Μητσοτάκης και Σαμαράς.
Η Δημοκρατία, είναι στον αναπνευστήρα…