ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΕΙΡΙΟΣ H ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ


Η ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΜΑΣ Η ΜΗΤΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ


23.3.2018 (απομαγνητοφώνηση ομάδα ΚΛΕΙΩ)

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ: ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΗΧΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΑΝΑΛΥΕΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΜΕ ΤΕΛΕΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ. ΕΞΗΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΡΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΙΩΤΑ. ΕΧΩ ΞΑΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΗΛΙΟΣ ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΩΤΑ ΞΕΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΓΑΛΑΞΙΕΣ ΓΕΝΝΙΩΝΤΕ ΞΕΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΣΒΗΝΟΥΝ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΞΑΝΑΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΣΩΜΑ. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΩΤΑ. ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΩΤΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΙΩΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟ ΙΩΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΥΟ ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΙΩΤΑ.
Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΩ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΟΚ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΝΑ ΛΕΩ ΕΠΙΚΛΗΣΕΙΣ ΕΦΟΣΟΝ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΟΧΙ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥ Ή ΤΟΥΣ ΗΔΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ. ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.
Η ΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ
ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΤΙ ΛΕΩ. ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΣΤΑ 10 ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΑΝ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ. ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΜΙΑ ΒΕΡΓΑ ΚΑΙ ΠΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΕΥΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΝΤΟΣ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ. ΣΤΑ ΔΕΚΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΟ ΣΤΑ 100 ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ 10. ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙΣ ΕΧΕΙΣ ΦΥΓΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΛΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΑΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΧΑΖΑΡΟΖΩΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΖΩΑ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΙΟ ΜΑΣ. ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.
ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΙ
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΝΑΝΙΕΣ ΨΥΧΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΩΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΧΩ ΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΝΑ ΓΕΙΩΘΕΙ. ΓΕΙΩΣΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ. ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΙΩΝΟΜΑΣΤΕ. ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΕΙΩΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣΑΡΚΟΝΩΜΑΣΤΕ ΓΕΙΩΝΟΜΑΣΤΕ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΕΙΩΣΗ. ΕΧΩ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΕΙΩΣΗ. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ ΓΕΙΩΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ. Ο ΕΝΣΑΡΚΩΜΕΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΕΙΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΤΤΑΡΑ ΣΤΑ ΜΟΡΙΑ ΣΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ ΣΤΑ ΥΔΑΤΑ ΠΑΝΤΟΥ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΤΟΝ ΓΕΙΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΑ ΥΔΑΤΑ ΣΤΗ ΓΑΙΑ ΣΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΣΤΗΝ ΧΘΟΝΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΥΔΩΡ ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΚΥΚΛΩΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟ ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΟ ΜΑΘΑΝΕ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΠΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ. ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΩΣΤΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΕΙΩΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ.
Η ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΗΝ 1Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΤΑΫΓΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ
ΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΜΟΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΑΫΓΕΤΟ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΠΑΡΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΟΣΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΙΑ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΠΑΤΡΑ ΗΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ. ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ 13 ΑΤΟΜΑ ΕΝΑΣ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΟΙ 12 ΚΑΙ ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ 2 Ή 3 ΑΤΟΜΑ. ΣΤΟΝ ΤΑΫΓΕΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ Ή ΣΤΗ ΜΕΣΗ Ή ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ. ΤΑΫΓΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΑΫΓΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Η ΣΠΑΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΤΑΫΓΕΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΟΠΟΤΕ Ο ΤΑΫΓΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Ο ΟΛΥΜΠΟΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΓΑΙΑΣ. ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΕΧΟΥΝΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ. ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΑΣ ΜΗΝ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΑΣ ΚΑΤΣΟΥΝ ΑΠ ΕΞΩ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΣΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Ε ΠΗΓΑΙΝΕ ΒΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΨΗΛΟΡΕΙΤΗ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟΝ ΤΑΫΓΕΤΟ ΠΑΓΑΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΝΑ ΙΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΠΕΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΕΛΛΗΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΦΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ. ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΨΗΛΟΡΕΙΤΗΣ Ο ΤΑΫΓΕΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ. ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ.
ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ ΣΑΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΠΡΙΛΙΟΥ. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΣΑΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΨΕΜΑ. ΕΧΕΙΣ ΞΕΣΚΙΣΤΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗ ΖΩΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ. ΕΧΕΤΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΑ ΨΕΥΔΟΥΣ ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ. ΖΕΙΣ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΕΝΑ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΨΕΥΤΙΚΑ ΔΟΓΜΑΤΑ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΜΗΝΕΣ. ΜΑΣ ΚΛΕΒΕΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΨΕΜΑ. Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΜΕΙΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΩΣ ΜΕΡΑ ΨΕΥΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΓΕΛΟΙΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΗΝ 1Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΝΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑΤΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΝ. ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΓΙΑ ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΞΕΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ
ΘΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΜΗΤΡΑ. ΘΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΘΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΙΜΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΣΕΙΡΙΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ. ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ. ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΤΕΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΒΡΕ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΓΙΟΡΤΕΣ. ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑΣ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΥΖΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΥΡΙ. Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΝΟΥΠΙ. ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΡΑΧΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ. ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ. ΓΙΑ ΟΤΙ ΒΡΩΜΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΡΕ ΠΟΝΤΙΚΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΒΡΕ ΧΑΟΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΟΚΟΣΜΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΤΗΝ 1Η ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΜΗΤΡΑ ΣΕΙΡΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΠΑ.
ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ. ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΤΕ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΖΟΝΤΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΟΣ Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΣΑΣ. ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ. ΠΟΥ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΕΙ. ΩΣ ΜΗΤΕΡΑ ΕΤΑΙΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ.