ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΙ Α-ΡΥΘΜΟΙ ΛΕΝΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ (ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΝΟΥ), ΟΙ Α-ΡΥΘΜΟΙ (ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΤΩΝ ΑΛΦΑ) ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΟΣΜΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΚΩΔΙΚΟΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΑΡΥΘΜΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΠΕΙΡΟ (ΑΝΕΛΙΞΗ) ΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ ΘΕΜΕΛΙΑ (ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ) ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΟΠΩΣ ΜΟΥΣΙΚΗ, ΦΥΣΙΚΗ, ΒΙΟΛΟΓΙΑ, ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ.

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΥΘΜΟΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΗΚΤΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ (ΣΚΟΠΟ) ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ. ΩΣΤΟΣΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΟΣΒΑΛΛΑΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΥΘΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΑΨΟΥΜΕ ΕΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΘΑ ΘΕΣΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ.
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1- ΧΡΕΗ: ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2- ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥΣ, ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ 12, 13 ΚΛΠ. ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΟΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΡΥΘΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΟΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΕ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΡΙΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ…..ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΧΟΛΗ….. ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ……ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΗ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ….ΔΙΑΛΕΞΕ ΑΛΛΗ ΣΧΟΛΗ…..
ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 3-ΨΕΥΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ – ΓΙΑΤΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΖΕΙΣ- ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΜΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ. ΜΕΤΡΑΣ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΣΟΥ. ΜΕΤΡΑΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ…….
ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΒΡΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΥΘΜΟΥΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΝΩ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ? ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΥΒΡΙΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΝΕΚΡΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ???
ΟΙ ΑΡΥΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΟΝΙΑ, ΟΙ ΑΡΥΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΙ ΑΡΥΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΤΗΤΑ. ΟΙ ΑΡΥΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗ.
Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑΣ ΜΑΣ ΕΝΘΥΜΙΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΥΘΜΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΛΙΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΜΠΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΥΘΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ.
Κ.

e-synews.gr