ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ - ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ

Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΑΥΤΗ Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΠΡΟΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΙΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΟΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.ΟΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΩΣ ΒΑΣΙΚΟ ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.

Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΗΡΩΩΝ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΑΡΤΕΜΗ, ΑΡΧΙΖΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ. ΟΠΟΥ Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΑΡΧΙΖΕΙ 6 ΔΙΣ ΕΩΣ 6,5 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΑΣ ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΝΩΡΙΜΟ ΚΑΙ ΟΙΚΕΙΟ. ΟΠΩΣ Ο ΠΕΡΣΕΑΣ Ο ΝΕΩΤΕΡΟΣ, 130.000 ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΤΑΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΙΣ ΜΗΚΥΝΕΣ,
ΔΙΟΤΙ Ο ΠΕΡΣΕΑΣ Ο ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ, ΣΕ ΗΔΗ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟ ΧΡΟΝΟ.
ΑΣ ΤΟ ΕΛΑΦΡΥΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ. ΜΗΝΩΑΣ ΙΑΣΩΝΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓΑΜΕΜΝΩΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΦΗΛΙΠΠΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΚΟΜΗ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ. «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΘΕΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ». ΟΠΩΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΣ.
2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.
2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.
2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ.
2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ, ΕΝΣΑΡΚΩΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ.
2 ΔΥΟ ΠΕΘΑΝΕ, ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ.
2 ΔΥΟ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ.
ΠΟΙΑ ΚΩΔΙΚΑ ΠΑΝΙΕΡΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ ΝΑ ΠΡΩΤΟΑΝΑΦΕΡΩ!!! ΑΠΕΙΡΗ Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΕΡΑΡΧΕΙΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ 2 ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΗΡΩΙΚΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΚΟΝΤΙΝΟ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΩΝ ΜΑΣ, ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ,
ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΑΡΧΙΚΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΟΤΑΝ ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟ ΣΤΡΑΤΟ ΠΕΡΣΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΩΝ «1.000.000». ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΕΑ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. «Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ. ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ. ΕΧΕΙ ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΘΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ». Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΣΤΑΤΙΚΟΣ. ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΕΧΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ, ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. ΝΟΟΥΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ «ΩΡΑΝΟΥΣ» ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ «ΩΡΑΝΟΥΣ» ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΠΟΥ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ. ΑΛΛΩΣΤΕ, Η ΣΠΑΡΤΗ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ 2 ΔΥΟ ΒΑΣΗΛΙΑΔΕΣ, 1 ΕΝΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ 1 ΕΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΑΡΤΗ. Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ «ΣΠΑΡΤΕΣ» ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΑΦΡΟΔΙΚΗ «ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΦΡΙΚΗ», ΣΤΗΝ ΤΟΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ «ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΟΤΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΗ», ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ ΙΑΣΩ «ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΑΣΙΑ, ΙΑΣΩ-ΑΣΙΑ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕ, ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΕΦΕΡΕ, ΠΟΤΕ ΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΥΙΟΙ, ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ, ΑΞΙΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΚΑΙ ΘΩΡΑΚΙΖΑΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥ. ΟΠΟΥ ΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΦΡΙΚΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΡΥΨΑΝ ΒΑΘΙΑ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥ «ΣΠΑΡΤΕΣ». Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΑΞΙΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ «ΦΩΣ», ΒΑΣΗΛΙΑΣ, ΕΙΧΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΒΙΟ ΤΗΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ ΤΟΥ.
ΣΥΝΔΕΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΥ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΔΕΣΕ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ. ΑΚΟΜΗ, ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΩΔΙΚΩΝ, ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΑΛΛΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΗΡΩΩΝ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ. ΤΙΣ ΞΑΝΑΕΒΑΛΕ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΕΛΛΟΝΤΑ ΧΡΟΝΟ.

ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΩΔΙΚΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΕ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ

 ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΗΡΩΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΕΤΟΙΑΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΜΟΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΥΦΑΝΣΗΣ, ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΚΑΙ ΗΡΩΙΚΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. «ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ, ΟΤΑΝ ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΘΝΗΤΟΣ. ΕΝΣΑΡΚΩΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΚΑΙ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ-ΟΡΚΟΙ». ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ. ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΘΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ. ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΝΗΤΟΥΣ ΚΑΙ, ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ, ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΘΥΜΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΓΜΑΤΑ.

 ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΙΑ «ΓΕΝΝΑ», ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΕΜΠΟΔΙΑ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΚΑΙ ΣΥΝΗΔΕΙΣΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΕΝΝΗΘΕΙ

 

ΑΡΑ, ΕΙΝΑΙ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΘΛΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.
ΑΡΑ, ΜΗΝ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗΣ. ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΩΡΑ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΥΛΙΚΟ Ή ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ. ΕΔΩ ΤΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΝΗΜΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΑΡΚΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΝΣΑΡΚΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΓΩΣΑΝ Ή ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ.
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ, ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΩΣ ΕΠΑΙΟΝΤΑΣ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΗΡΩΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΣΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΟΥ.
ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ. ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΗΔΕΙΣΙΑΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ ΠΕΔΙΑ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΕΛΕΥΣΗ ΣΟΥ ΕΛΕΦΘΕΡΗ, ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΕ ΥΛΙΚΟ ΠΕΔΙΟ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΑΚΙ, ΟΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ. Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ. ΑΡΑ, ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΟΠΟΥ ΕΣΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΣΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΜΕ ΝΟΥ, ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. 54ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΑΣ, ΕΛΕΦΘΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΝΤΑΣΣΕΤΑΙ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΑΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΗΡΩΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ. Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΡΗ ΣΤΗΝ ΓΑΙΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ, ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΟΠΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΗΘΕΛΕ, ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ, ΣΕ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΥΒΡΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΓΝΟΟΥΣΕ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΙΝΔΥΝΟ. Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΟΜΩΣ,ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥ. Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ,ΩΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ, ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΛΛΑ «ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ» ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ.
ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ. ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΕΒΛΕΠΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Ο, ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΑΝ ΑΥΤΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ. «ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ» ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙΣ ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΣΟΥ, ΑΤΟΜΟ. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΑΓΝΟΗΣΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕ ΚΑΙ ΟΛΗ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ!ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ, ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΜΠΟΔΙΟ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΣΕ ΑΠΕΙΡΑ ΣΗΜΕΙΑ «ΑΡΧΕΣ» ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ, ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΟΠΟΥ ΩΣ ΘΕΙΑ ΜΗΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΟΥ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΥΠΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΜΕΓΙΣΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΠΑΝΙΕΡΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ.
Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣΤΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ 1.000.000 ΠΕΡΣΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. «ΠΕΡΣΙΚΟ ΤΟΝ ΠΡΟΦΕΡΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΑΝΕΜΟΜΑΖΩΜΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΣΚΟΡΠΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ». Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ 300 ΜΕ 1.000.000, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300, 3.333 ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ. 1 ΕΝΑΣ ΜΕ 3.333 ΠΕΡΣΕΣ. ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ; «ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ; ΜΑ ΚΑΙ ΣΠΟΥΡΓΙΤΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ, ΟΤΑΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ, ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ. ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΟΠΟΥ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΤΟ ΘΕΙΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΕΙΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ, ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ».
– ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ. ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ –
ΟΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΟΡΘΟΝ, ΤΟ ΥΠΑΡΚΤΟΝ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΣΜΟΚΑΘΡΕΠΤΗ, ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ».

«ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΚΤΟΥ, ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ».

ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ, ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΟΣΜΟΚΑΘΡΕΠΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ. ΑΡΑ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ. ΟΠΟΥ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΙΔΙΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣ ΜΗΤΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ. ΑΡΑ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΩΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΣΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΣΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟ ΤΟ ΟΛΟΝ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Η ΙΔΙΑ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΝΟΙΩΘΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΝΟΙΩΘΕ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΕΛΛΑΝΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΜΕ 1.000.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΕΡΣΕΣ

 ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ.«ΓΝΩΣΗ! ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ! ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΛΕΦΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ». ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ, ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ, ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΒΑΣΗΛΙΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΡΩΑ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΕΙΧΑΝ ΕΝΩΣΕΙ ΗΔΗ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ.ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΕΝΩΣΕΙ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥΣ ΑΤΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΛΟΝ ΤΟΥ ΟΛΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟΥ,ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΤΟΥΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΛΕΦΘΕΡΕΣ,ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ. ΕΤΣΙ ,ΕΞΙΣΩΘΗΚΕ ΤΟ ΧΑΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΗΣ ΔΙΑΦΟΡΑΣ

300 ΜΕ 1.000.000

ΟΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΜΕ ΑΠΕΙΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ, ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ Η ΜΑΧΗ.

 ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ.

ΕΤΣΙ, ΑΥΤΗ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ, ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ, ΟΣΟ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΣ. ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΔΑ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ 1.000.000. ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ.
ΕΝΑ ΜΙΓΜΑ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΑΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΟΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΘΕΙ ΕΙΤΕ ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ, ΕΙΤΕ ΩΣ ΣΚΛΑΒΟΙ, ΔΟΥΛΟΙ, ΕΙΤΕ ΣΥΝΟΛΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΑΓΕΛΕΣ, ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΔΟΛΙΕΣ ΒΔΕΛΥΡΕΣ. ΟΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑ, ΩΣ ΛΑΦΥΡΑ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΘΥΛΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΑΙΔΙΑ, ΑΡΡΕΝΕΣ ΝΕΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΛΟΥΤΟ, ΓΗ, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ 1.000.000 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΞΙΑΣ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ, ΟΥΤΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΚΑΜΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ 1.000.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ. ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ, ΝΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ, ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΓΚΟΣ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.
ΑΡΑ, ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΙΣΗ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, «ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ», 1.000.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ, ΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΙΣΑ, ΧΩΡΙΣ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ, ΜΕ ΔΟΛΟ ΚΑΙ ΜΙΑΡΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΩΝ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ, Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, «ΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Η ΙΔΙΑ Η ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΕΡΣΕΦΩΝΗ», Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΩΣ ΜΙΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ «Ι» ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΟ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΤΟΥ 1.000.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΙ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΝΙΚΗ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΛΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ, ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ. ΚΑΤΑΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΟΠΟΥ ΠΑΝΤΟΤΕ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΚΟΡΜΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΩΣ ΣΤΑΧΥΑ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΡΙΖΕ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΟΥ. ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ Ο,ΤΙ ΑΚΟΥΜΠΟΥ ΣΑΝ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΠΕΘΑΙΝΕ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ, ΟΠΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΚΒΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ «ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ» 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΦΑΝΗΚΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ, ΟΣΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝO

«ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ».

ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΦΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΛΙΓΟΙ, 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ + Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ.
Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΕΘΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΤΟΥ ΞΕΡΞΗ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣΕΙ. ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΕΡΣΕΣ ΝΑ ΞΑΝΑ-ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 5 ΠΕΝΤΕ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ, ΜΟΝΟ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΔΗ. ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.
«Ο ΞΕΡΞΗΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΜΑΣ (ΙΔΙΟ ΓΕΝΟΣ) ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΔΡΕΙΑ. ΟΠΟΥ ΜΕ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΤΗΝ ΕΧΑΣΕ. ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΓΥΡΑ ΤΟΥ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΚΟΤΕΙΝΑ, ΥΒΡΙΔΙΑΚΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΜΑΓΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΜΙΑΡΗ ΜΑΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΞΕΡΞΗΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΕΑΥΤΟΣ ΤΟΥ. ΗΤΑΝ ΔΟΧΕΙΟ ΠΙΑ ΤΩΝ ΔΟΛΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΜΙΑΡΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ. ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ. ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΑ Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΕΛΛΗΝ ΞΕΡΞΗΣ. ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΟΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ ΩΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ». ΕΤΣΙ, Ο ΞΕΡΞΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥΣ ΒΔΕΛΥΡΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΥΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΓΕΛΗ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΑΙΜΑ, ΓΕΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΝΙΑ, ΜΑΥΡΗ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΒΔΕΛΥΡΗ ΜΑΓΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΑΝ «ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ». ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΤΟΠΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΙΣ, ΑΛΛΟΙΩΣΕΙΣ, ΜΕ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΑΣΤΑΘΕΙΣ, ΜΕ ΣΑΠΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΝΙΑ, ΕΕΕΕΕ… ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ, ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΘΑΝΑΤΟ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΗ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΗ ΟΜΑΔΑ ΠΛΑΣΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΕΝΑ ΝΕΥΡΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ, ΟΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΟΥΛΟ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΤΥΠΟΥΣΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΖΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΗΤΑΝ 63 ΜΟΙΡΑΙΑ, ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ, «ΠΟΥ ΤΑ ΑΛΛΑ ΖΩΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΖΑΝ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ», ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΤΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΟΒΕΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΑΛΛΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ. ΑΡΑ, Η ΜΑΧΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΑ, ΑΤΡΩΤΑ ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ, ΠΛΑΣΜΑΤΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΦΕΡΝΑΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ.
ΑΥΤΟ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΗΔΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ. ΑΛΛΩΣΤΕ, ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΣΤΑΘΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΑ, ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΩΔΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ. ΑΡΑ, ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΟΤΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ,
Η 2 ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΕΘΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ «ΑΘΑΝΑΤΟΙ», ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ, ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΑΝΕΣΗ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΤΗΝ 1Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΗΝ 2Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΑΘΑΝΑΤΟΙ»ΤΟΥΣ.
ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΣΕ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ. ΤΟΤΕ ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ. «ΑΛΛΩΣΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ 24 ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ. ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ. Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΑΡΙΘΜΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΞΥΠΝΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΥΣ. ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΑΔΙΑΚΟΠΤΑ, ΟΠΟΥ ΣΚΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΟΥΡΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΟΥΝ. ΑΡΑ, ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΤΑΙ! ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΕ ΜΑΧΗ». ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΔΙΕΤΑΞΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ.
Η ΠΙΕΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΟΠΟΥ Ο ΟΓΚΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΟΜΩΣ, ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 3ΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΜΕΡΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΦΡΙΚΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ. «ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΟΜΩΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ».
ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ 5 ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΕΣ. ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ, 3,5 ΤΡΙΣΗΜΙΣΗ ΗΜΕΡΕΣ, «ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΑ» ΚΑΘΑΡΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 3,5 ΜΕΡΕΣ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΑ ΖΩΑ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ, ΟΙ ΔΗΘΕΝ «ΑΘΑΝΑΤΟΙ» ΚΑΙ ΠΛΕΥΡΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΠΟΥ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΒΟΗΘΗΤΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ. ΟΠΟΥ ΑΥΤΟΙ, ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΟΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΜΑΧΕΣ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ, ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣΑΝ. ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΟΝΟ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΤΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΑΝ ΜΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ, ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ. ΜΕΤΑ ΤΙΣ 3,5 ΜΕΡΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΟΤΕ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΟΛΟΙ. ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ 5Η ΠΕΜΠΤΗ ΗΜΕΡΑ.

ΚΑΙ ΕΚΕΙ, ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΤΕ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΛΑ!!!

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ,ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΣΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ. ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΚΑΙ ΔΙΟΔΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ,ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ.
ΔΕΝ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΣΚΟΥΛΙΚΙ, Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
ΑΡΑ,ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΝ ΤΟ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΒΕΙ ΜΟΙΡΑΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΟΤΕ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΤΟΤΕ ΑΣ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ, ΑΝΑΠΗΡΟΣ, ΑΣΧΗΜΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ. ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΑΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΟΛΟ.
ΓΛΟΙΩΔΕΣ ΨΕΥΤΟ-ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΑΔΥΝΑΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ, ΜΕ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΤΑΣΗ ΔΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑΣ. ΠΑΝΤΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΠΑΝΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙ. ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ. ΔΕΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ ΕΙΝΑΙ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΣΤΕΡΕΙΤΑΙ ΑΝΔΡΕΙΑΣ, ΔΥΝΑΜΗΣ, ΙΣΧΥΟΣ. ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΛΛΕΙΨΗ ΟΥΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ, ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΚΑΠΟΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ. ΟΠΟΥ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ, ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΤΟΥ. ΕΦΟΣΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ. Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΕΙΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ. Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ, Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΑΡΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΚΑΙ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΑ ΒΡΩΜΟΖΩΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΟΥΤΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΣ. ΖΗΤΗΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ. ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ. ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΕΙΣΕΠΡΑΤΤΑΝ ΘΑΝΑΤΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΡΙΑ ΚΟΠΩΣΗΣ. ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥΣ, ΔΗΘΕΝ ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ, ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΑΝ ΩΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΑΧΥΑ. ΑΡΑ, ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ. ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΩΣ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΙΣΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟ. ΑΡΑ, ΜΟΝΟ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΥΠΕΡΟΧΗ ΤΩΝ ΠΕΡΣΩΝ. ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ, Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΗΤΟΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙ. ΟΠΩΣ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΕΡΟΒΑΡΕΙΣ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΕ, ΔΙΟΤΙ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ. ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΔΕΝ ΤΗΡΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ. ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΜΟΝΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ, ΤΑΪΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΔΗΦΑΓΟ ΚΤΗΝΟΣ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΡΣΗΣ ΤΟΥ.
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΛΑΝΗΤΙΚΗ ΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ, ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΥΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ, «ΣΥΝΟΛΟ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ» ΤΩΝ 5 ΠΕΝΤΕ ΗΜΕΡΩΝ, ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!
ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΠΕΡΑΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΠΕΔΙΟ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΕΙ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ, ΟΤΙ ΝΙΚΗΣΑΝ ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ.


ΠΟΤΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ή ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗ. ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗ.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑΣ, ΔΙΟΤΙ 68Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΝΙΚΕΣ. ΑΥΤΗ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Ο, ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΤΗΣ ΑΠΛΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΕΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ. Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ 300 ΤΡΙΑΚΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ! ΟΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ, ΟΤΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥ. ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.
ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ,ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΡΘΕΙ. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ,ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ. ΒΕΒΑΙΑ, Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ, ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΙΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑΣΗ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ.ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ Ή ΤΟ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ,ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΙ Ή ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΛΕΞΕΙ. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ. ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ. ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΥΓΕΣ. ΟΣΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.
ΑΡΑ, ΘΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΗΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ.
ΑΡΑ, Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΗΡΩΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΝΑ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΡΩΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΔΡΕΙΑ, ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΤΟΥ. ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ. ΠΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ. ΝΑ ΕΝΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΞΙΣΩΣΟΥΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΝΕΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΙΡΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΗ ΟΡΑΤΗΣ ΠΑΝΙΕΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ, ΒΑΣΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΣ, ΠΟΥ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΝΙΣΟΥ ΑΥΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ. ΤΟ ΟΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΥΨΙΣΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ΕΝΘΥΜΗΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΩΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΟΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ. ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΣΤΟ ΟΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΑΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΟΦΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΕΧΑΣΑΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΟΙ, ΟΣΟΙ, ΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ…
«ΚΑΠΟΤΕ, ΚΑΠΟΥ, ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ»…
ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ. ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΙΔΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΝΔΡΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΔΙΟΙ, ΟΜΟΙΟΙ, ΙΣΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΒΑΣΗΛΙΑ ΛΕΩΝΙΔΑ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΤΟΥΣ!
ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ, ΠΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ Η ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ. ΣΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΘΕΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ.
ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΣΟΥ, ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΔΩΣΕΙΣ, ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕ.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΟΠΟΛΙΤΕΙΑ – ΙΣΟΔΥΝΑΜΙΑ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΜΗΡΙΑΣ ΣΤΗΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ
Ο ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ»