ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ


ΣΤΟ WEB ΡΑΔΙΟ ΙΛΛΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΕΣ (ΕΚΠΟΜΠΗ 5η) με τον ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΒΕΡΓΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ. ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΗΤΑΝ Ο κος ΗΛΙΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΑ ΕΞΗΣ:

ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ
ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΛΑ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ
ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΕΣ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΣ
ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΟΥΝ
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ Ή ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΕΛΕΤΗΣΕ ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΙΑΓΕΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΓΗΣ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΩΛΕΣΟΥΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΤΟ 2010 ΕΝΟΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ.
ΤΟ «ΔΙΚΟ ΜΑΣ» ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. Ο ΟΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΓΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΠΩΣ Η Ε.Ε. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΜΕΛΛΩΝ ΤΗΣ.
ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΠΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΠΟΥ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΝΕΡΟ Ή ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΡΘΩΠΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΟΥΝ ΜΑΣΚΑ.
ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΤΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΟΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΘΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΑ ΚΑΡΑΤΗ ΜΕΛΗ.
ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 3852 ΤΙΘΕΤΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΑΔΕ; ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ ΕΝΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ.
ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΑΑΔΕ. ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΩΣ ΕΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ
Η ΕΝΩΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΞΙΑΚΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΟΜΑΛΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ
ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΙΟ ΒΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΥ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΑΔΡΑΝΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΤΟ ΛΑΒΕΙΣ
ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣe-synews.gr