ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΣΤΑΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΩΣ ΕΘΝΟΣ !




Τηλεφωνική παρέμβαση του Στέργιου Τζίντζιου στον Μετρόπολις 95,5 30-5-2020

Δεν ακούστηκε καμία λύση και είναι οξύμωρο να ακούμε από μία νομικό (Ειρήνη Μαρούπα) να προπαγανδίζει να πάρουμε τα όπλα ενώ υπάρχουν νομικές και νόμιμες διαδικασίες το Έθνος να συσταθεί σε μία νομική οντότητα και να επανεγκαθιδρύσει την εκπροσώπηση και όχι την αντιπροσώπευσή του. Δεν φρόντισε η κυρία Μαρούπα να συντάξει ένα νομικό έγγραφο που θα απευθύνεται σε ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, Ευρωπαική Επιτροπή και θα υπογραφεί από 700.000 πολίτες ως ιθαγενείς Έλληνες που δεν δέχονται την συμφωνία των Πρεσπών.

Παρά ακούμε προπαγάνδα για να πάρουμε όπλα και όταν φτάσουμε σε διαφωνίες με οποιονδήποτε να έχουμε δολοφονία. Ο Ηρόδοτος μίλησε για ομόγλωττον, ομόαιμον, και ομότροπον όχι ομόθρησκον. Έχουμε 670 δις στον κρατικό προυπολογισμό μας και δεν μιλάει κανένας ούτε αγγίζει Εθνικά ζητήματα.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής ζητάει μία λύση και η Μαρούπα λέει να πάρουμε κυνηγετικά όπλα και να τα χρησιμοποιήσουμε πού; Σε οργανωμένο στρατό που είναι εδώ για χρόνια και από το 1992 στο λιμάνι Θεσσαλονίκης κατεβαίνουν κοντέινερ και τους εξοπλίζουν με καλάσνικοφ; Υπάρχουν ήδη γιάφκες στην Ελλάδα. Θα πρέπει ο Έλληνας να συσταθεί ως Έθνος η μόνη λύση είναι αυτή. Η συμφωνία των πρεσπών ακυρώνεται με την χρήση 4 άρθρων της συνθήκης της Γενεύης.