ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΙ 555 ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ

ΟΙ 555 ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΙ ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΝΙΕΡΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ 555 ΙΕΡΩΝ  ΚΩΔΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΩΝ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΩΝ ΣΥΝΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

   ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΕΛΛΑΝΙΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ. Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΔΙΚΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ 555 ΙΕΡΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ. ΟΜΩΣ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΤΟΥΣ, ΤΗΣ ΑΠΕΙΡΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ 555 ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ. 


«ΔΙΟΤΙ ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ  ΤΗΣ  ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.» 


   ΓΙΑ ΤΟΥΣ 555 ΙΕΡΟΥΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ, ΚΑΜΙΑ ΝΟΣΟΣ, ΚΑΝΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ. ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ Ή ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΒΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΡΑ,
ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 555 ΙΕΡΟΙ ΚΩΔΙΚΕΣ;;; 
(ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΕΝΤΥΠΟΥ)

ΠΗΓΗ:
ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ