ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο ΝΟΜΟΣ – ΕΚΤΡΩΜΑ 4389/2016 ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε...Ο ΝΟΜΟΣ – ΕΚΤΡΩΜΑ 4389/2016 ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε...


ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΜΕΤΙΚΟΥ ΝΟΜΟΥ – ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ (Ν.4389/2016, ΦΕΚ 94Α/27-5-2016), ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΕΣΟΔΩΝ (Α.Α.Δ.Ε.), ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ 10 ΔΕΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΧΗΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ – ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ !!


ΜΕΣΩ ΤΗΣ Α.Α.Δ.Ε., ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗΣ ΑΡΧΗΣ – ΦΑΝΤΑΣΜΑ, ΠΟΥ ΑΠΟΜΥΖΑ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΙΚΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΑ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΦΥΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !!


Ε.ΣΥ. ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ  ?

Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ, ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΔΕΛΥΡΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΩΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΕΛΛΗΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ, ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ??


Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΓΓΕΝΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΣΗΜΑΝΕΙ !!

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ, ΣΕ ΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΝΟΗΣΗ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΟΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΙ ΔΥΝΑΣΤΕΣ!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ!!
Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ!!


ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΡΟΣΟΣ !

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ