ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020


ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΕΤΟΣ, ΣΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΗΣ 31ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ, Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.
ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΗΘΗ. 
ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2014.  ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ  ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ.
Η ΘΕΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΤΙΛΗΠΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΘΑΛΑΣΣΙΑ, ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΥΝ ΑΝΑΤΕΛΛΟΥΝ Ο ΣΕΙΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ. Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ 4 ΕΩΣ 7 ΛΕΠΤΑ.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΕΞΗΣ ΘΑΥΜΑΣΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ:
1. ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ,  ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΘΕΑΜΑ ΤΗΣ ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.
2. ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΗ ΠΟΣΙΜΟ ΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΥΦΑΛΜΥΡΟ ΠΟΣΙΜΟ ΥΔΩΡ.
ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΥΔΩΡ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΑΕΡΑ!
3. ΝΑ ΦΩΤΟΒΟΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΥΣΤΕΙ ΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΘΕΟΓΟΝΕΣ ΦΑΣΜΑΤΟΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΨΥΧΡΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ ΤΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΥΝΟΣ ΣΕΙΡΙΟΥΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΖΩΟΓΟΝΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑ, ΣΥΝΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΜΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥ ΕΥΕΞΙΑ.
ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΑΔΑΣΜΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ, Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ.
4. ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Ή ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΘΕΛΗΣΕΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΤΟΥ ΘΥΜΙΣΕΙ ΜΝΗΜΕΣ ΤΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ.
ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΝΘΥΜΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΩΝ. (ΒΛΕΠΕ: https://www.aitherikigrafi.gr/epitoli-seirioy).
ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ 5 ‘Η 13 ΟΜΟΝΟΩΝ ΑΤΟΜΩΝ, ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΔΡΩΜΕΝΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΑ ΦΩΤΕΙΝΑ ΔΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΓΙΑ 4 ΕΩΣ 7 ΛΕΠΤΑ.
ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ VIDEO ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.
5. ΝΑ ΣΥΛΛΕΞΕΙ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΥΔΩΡ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ. ΚΑΘΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΤΟΥ ΥΔΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΚΕΑΝΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΟΓΟΝΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΥΕΤΑΙ, (Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΚΕΑΝΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ), ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΤΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ.    

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε5,  ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ.
ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ: 06: 26 ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΠΩΣ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ.

Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ. 
ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΙ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΥΚΛΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟ ΠΟΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ. Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ Ο ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΕΡΟΣΚΟΠΕΙΟ ΓΚΡΙΝΟΥΙΤΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ.

ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ΕΝΟΣ ΤΟΠΟΥ (Γ.Μ.Τ.) ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΟΙΡΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ Ή ΔΥΤΙΚΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝ (0) ΜΟΙΡΕΣ.
ΚΑΘΕ 15 ΜΟΙΡΕΣ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΕ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ 1 ΩΡΑΣ ΔΗΛΑΔΗ 60 ΛΕΠΤΩΝ.
Ο ΩΡΩΠΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  ΕΧΕΙ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ 23,8 ΜΟΙΡΕΣ.
ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ Ε5 ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ. 

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ (Γ.Μ.Τ.) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ:
ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ (Δ.Ω) ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ Ε5 ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΟ ΜΗΚΟΣ (Γ.Μ.Τ.) ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗhttps://www.helppost.gr/xartes/syntetagmenes-se-xarth-geografiko-mikos-platos/  ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 23,8. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ 4.
ΕΑΝ Η Δ.Ω. ΕΙΝΑΙ  ΘΕΤΙΚΗ ΣΕ ΠΡΟΣΗΜΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ Γ.Μ.Τ., ΟΠΟΤΕ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΔΟΣΜΕΝΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ Δ.Ω. ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.

ΕΑΝ Η Δ.Ω. ΕΙΝΑΙ  ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΣΕ ΠΡΟΣΗΜΟ ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΟΣΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΩΡΩΠΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ Γ.Μ.Τ., ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΗΣ ΔΟΣΜΕΝΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΤΑ ΛΕΠΤΑ ΤΗΣ Δ.Ω. ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΠΙΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΟ ΑΚΡΑΙΑ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΧΕΙ Γ.Μ.Τ. = 19,6 ΜΟΙΡΕΣ.
ΑΡΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Δ.Ω. = + 16,8 (ΛΕΠΤΑ) ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.
ΔΗΛΑΔΗ Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ:
06: (26 – 16,8 »06:09
Η ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΧΕΙ Γ.Μ.Τ. = 28,2 ΜΟΙΡΕΣ.
ΑΡΑ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Δ.Ω. = - 17,6 (ΛΕΠΤΑ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΩΡΩΠΟ ΑΤΤΙΚΗΣ..
ΔΗΛΑΔΗ Η ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ: 
06: (26 + 17,6 »06:44
ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ Η ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΑΚΡΑΙΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ 16,8 + 17,6 = 34,4 ΛΕΠΤΑ.
ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΙΝΑΚΑ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΤΟΠΟΣ
Δ.Ω. (ΣΕ ΛΕΠΤΑ)
ΚΩ
– 14,0
ΒΑΘΥ ΣΑΜΟΥ
– 12,8
ΜΥΤΙΛΗΝΗ
– 11,2
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ
– 8,4
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΡΗΤΗΣ
– 7,6
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
– 5,6
ΚΕΡΑΜΩΤΗ ΚΑΒΑΛΑΣ
– 3,6
ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ
– 2,8
ΚΑΡΥΣΤΟΣ ΕΥΒΟΙΑΣ
– 2,4
ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ ΚΑΒΑΛΑΣ
– 2,0
ΚΥΜΗ ΕΥΒΟΙΑΣ
– 1,6
ΛΑΥΡΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
– 0,8
ΚΑΛΑΜΙΤΣΙ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
– 0,8
ΧΑΝΙΑ ΚΡΗΤΗΣ
– 0,8
ΣΤΡΑΤΩΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
 0
ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ
 0
ΑΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
+ 2,0
ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ
+ 2,4
ΙΣΤΙΑΙΑ ΕΥΒΟΙΑΣ
+ 2,8
ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ
+ 3,2
ΝΑΥΠΛΙΟ (ΜΥΛΟΙ)
+ 4,4
ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
+ 4,4
ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
+ 4,8
ΓΥΘΕΙΟ
+ 4,8
ΛΑΜΙΑ
+ 4,8
ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
+ 4,8
ΚΑΛΑΜΑΤΑ
+ 6,8
ΔΙΑΚΟΦΤΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
+ 6,4
ΠΑΤΡΑ
+ 8,4
ΠΥΡΓΟΣ ΗΛΙΑΣ
+ 9,6
ΠΡΕΒΕΖΑ
+ 12,0
ΝΥΔΡΙ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
+ 12,4
ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
+ 15,6
ΣΤΡΑΤΩΝΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ
 0
ΒΟΥΡΒΟΥΡΟΥ ΣΙΘΩΝΙΑΣ
 0
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΤΗΣΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ, ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ, ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΣΕΙΡΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΜΗΤΡΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΚΕΔΩΝ