ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΡΟΛΟ ΚΟΜΠΑΡΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 2010 ΜΕ ΝΟΜΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


Με το Νόμο 3845 του 2010, ο οποίος είναι ο Νόμος που ψηφίστηκε προκειμένου να γίνει η εφαρμογή του Μηχανισμού Στήριξης. Ουσιαστικά είναι το 1o Μνημόνιο που ψηφίστηκε με την Κυβέρνηση του Γ. Παπανδρέου.


Στον συγκεκριμένο νόμο βλέπουμε στην παράγραφο 4 του πρώτου Άρθρου, ότι << παρέχεται στον Υπουργό Οικονομικών η εξουσιοδότηση να εκπροσωπεί το Ελληνικό Δημόσιο και να υπογράφει κάθε μνημόνιο συνεργασίας, συμφωνία ή σύμβαση δανεισμού>>
06.07.2020 ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-μεγαλο
Συμπερασματικά αντιλαμβανόμαστε ότι από την ψήφιση του Ν. 3845, ο Υπουργός Οικονομικών έχει την εξουσιοδότηση να υπογράφει Μνημόνια ή συμβάσεις δανεισμού που θα εφαρμόζονται επάνω στους Έλληνες πολίτες.
Και ενώ στο τέλος της παραγράφου αυτής λέει ότι <<εισάγονται στη Βουλή για κύρωση>>, διαπιστώσανε ότι κάνανε λάθος και ότι ρισκάρουν να μην ψηφιστουν τα δυσβάσταχτα μέτρα που όλοι μας εχουμε βιώσει απο τοτε μέχρι και σήμερα, μετά από 5 μέρες με τον Νόμο 3847 /2010 με την παράγραφο 9 του συγκεκριμένου νόμου, αντικαθιστούν την λέξη <<κύρωση>> με τη φράση <<συζήτηση και ενημέρωση. Ισχύουν και εκτελούνται από της υπογραφής τους>>.
06.07.2020 αντικατασταση τησ λεξησ κυρωση
Δηλαδή το Ελληνικό Κοινοβούλιο, εχει ρόλο κομπάρσου σε οποιαδήποτε Μνημόνιο ή Συμβαση δανεισμού αποφασίσει, προφανώς κατόπιν εντολών από σκοτεινά κέντρα εξουσίας, να υπογράψει ο Υπουργός Οικονομικών, την οποία <<Εισάγονται στη βουλή για συζήτηση και ενημέρωση και ισχύουν και εκτελούνται από την υπογραφή τους>>.
Έτσι το Ελληνικό κοινοβούλιο και με την επικύρωση ενός νόμου, μετατρέπεται και επίσημα σε ένα μεγάλο καφενείο όπου οι βουλευτές <<συζητούν και ενημερώνονται>> γι αυτά που έχει υπογράψει ο Υπουργός Οικονομικών χωρίς να έχουν τη δυνατότητα να επέμβουν, ή να το εμποδίσουν.
ΟΠΟΤΕ, ΦΡΑΠΕΔΑΚΙ – ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ.
ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΑΥΤΌ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ «ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ  ΣΥΖΗΤΟΥΝ«???
ΩΣ ΠΟΤΕ???
Η ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
ΜΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΑΛΛΟ.
ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ», ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ.
ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ-ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΑ-ΧΩΡΙΣ ΔΟΓΜΑ-ΧΩΡΙΣ ΧΡΩΜΑ