ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ 14/07/2020: Ο Α.Σ.Ε.Π. ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΝΟΜΟΣ 2190/1994


ΣΤΟ ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ΣΤΙΣ 23:00 ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΑΛΩΝΙΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΛΥΣΕΙΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΣ ΗΤΑΝ
Ο κος ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΑΡΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΕΦΕΡΕ ΤΑ ΕΞΗΣ
41.000 ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΥΨΕΙ ΜΕ ΤΟΝ Α.Σ.Ε.Π. ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ
ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΚΥΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΙΑ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2019 ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΓΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ.


ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΡΙΕΤΙΑΣ. ΔΕΝ ΜΙΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ 2007.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΤΟΝ Α.Σ.Ε.Π. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ.
ΕΙΔΑΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ. 1800 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΤΟΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΙ.
15.07.2020 ΔΑΡΑΣ doe-3
Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (Δ.Ο.Ε.) ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ Α.Σ.Ε.Π. ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
ΜΕΓΑΛΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΡΡΙΨΗΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΝΩ ΠΗΡΑΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΚΔΟΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΝΕΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΑΡΑ Η ΑΙΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΕΙΧΕ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.
ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΒΕΒΑΙΩΘΕΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΤΙ Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ.
Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΩΣΤΕ ΕΙΧΕ ΤΟΝ Α.Σ.Ε.Π. ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΧΙΣ.
ΕΧΟΝΤΑΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ IBAN ΟΠΩΣ ΤΟ ΖΗΤΟΥΣΕ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ TAXIS ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ Η ΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΥΠΟΒΛΗΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ. ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΒΟΛΟΥ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ Η ΑΡΤΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΝΑΚΕΣ ΜΕΝΕΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΔΩ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΟΡΙΑ (ΕΙΤΕ ΛΟΓΩ ΠΤΗΧΙΟΥ Ή ΠΑΡΑΜΕΘΩΡΙΟΥ) ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΕΚ ΝΕΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ  ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΟΥΝ  ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΠΟΥ ΠΡΑΣΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ,  ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΓΙΑ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑΝΕ. ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙ; ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΟΥ ΥΓΕΙΑΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΕΡΓΙΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΓΙΑΤΙ Ο Α.Σ.Ε.Π. ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
Ο Α.Σ.Ε.Π. ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 3/3/1994. ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ 2190/1994 . ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ; (ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ (Α.Σ.Ε.Π.) ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ)…… ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΛΕΕΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟ ΚΕΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ Ή ΑΛΛΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
15.07.2020 ΔΑΡΑΣ ΙΛΛΥΡΙΑ
ΤΟ ΛΕΠΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, ΕΝΩ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ Ή ΤΗΡΗΣΕΙ ΜΙΑ ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ Ή ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΗΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ.
ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΜΟΡΦΩΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ. ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΜΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ;
ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΘΕΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ Η ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ. ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΟΓΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΥΗΣ ΧΩΡΑΣ.
ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΜΩΝΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΑΟΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ.
ΣΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ Η ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΕΘΕΣΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ.
ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕ ΕΝΑΝ ΘΕΣΜΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ Η ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.
ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΘΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩ.
ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΞΑΝΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΘΕΣΜΙΚΗ ΘΕΣΗ ΠΟΤΕ.
ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΛΗΘΩΡΑ ΝΟΜΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΛΟΓΙΚΗ
ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟΘΕΤΗ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΞΙΑΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΟΛΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. 
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΥΡΑΝΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΝΑ ΕΝΑΛΑΣΣΟΝΤΑΙ. ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΒΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ.
ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ.
ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΟ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΑΣΥΛΙΑ. ΑΝ ΠΑΡΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΠΤΩΤΟΙ.
ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΡΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΔΡΟΣΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ