ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΠΑΝΙΕΡΗ 12 ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΤΩΝ 12 ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΕΡΗ 12 ΔΩΔΕΚΑΔΑ ΤΩΝ 12 ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΤΩΝ 2 ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ: ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΧΑΡΤΗ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΕΩΣ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΑΣ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.«ΟΣΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΕΑΣ ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΩΣ ΖΩΑ». ΟΜΩΣ, Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΡΙΣΕ ΤΟ ΘΕΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΣΧΗΜΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΑ ΙΕΡΗ 5 ΠΕΝΤΑΔΑ ΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Η 2 ΔΕΥΤΕΡΗ 5 ΠΕΝΤΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΟ 8, 9, 10, 11, 12 ΟΛΟΤΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΤΟΜΙΚΗ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΔΥΟ ΠΑΝΙΕΡΕΣ ΠΕΝΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΕΡΗ ΙΣΟΖΥΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΜΕΡΗ 6 ΕΞΙ ΚΑΙ 7 ΕΦΤΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ:

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  
ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com     ΠΗΓΗ : e-synews.gr