ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΑΩ – ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΩ


ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΛΦΑ ΒΗΤΑ ΑΒ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΑΖ.
Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΡΑΦΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ, ΕΙΝΑΙ Η αω (Α-Ω) ΑΛΦΑ ΩΜΕΓΑ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΤΩΝ Α ΚΑΙ ΤΟΥ Ω ΩΜΕΓΑ. ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΙΘΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΟΡΑΤΟ, ΤΟΝ ΑΥΛΟ ΚΟΣΜΟ.

ΟΛΗ Η ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΑΩ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ, ΟΛΑ. ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ. ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΕΑ, ΣΤΗΝ 9 ΕΝ ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝΟΣ ΟΛΟΝ ΦωΣ Φ-ωΣ, ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ.
Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΦΗ ΑΩ, ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 27 ΕΛΛΑΝΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
α (Α), Β, γ (Γ), Δ, Ε, Ζ, Η, Θ, Ι, ; (ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ), [ (ΠΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ), ] (ΔΙΓΑΜΑ), Κ, Λ, Μ, Ν, Ξ, Ο, Π, Ρ, Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, ω (Ω) https://www.aitherikigrafi.gr/ellania-sympantika-symbola
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΟΤΙ ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΡΥΨΕΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ:
; ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ, [ ΠΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ ΚΑΙ ] ΔΙΓΑΜΑ 
ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΑΝ: Ϙ ΚΟΠΠΑ, ϡ ΣΑΜΠΙ, ΕΝΩ ΤΟ ] ΔΙΓΑΜΑ ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ, ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ.
ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ, ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ αω (ΑΩ), ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΕΠΙ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ, ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ. ΠΕΡΙΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ. ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ α ΑΛΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΜΕ ΤΟ Ω. ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Α ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ αΛΦα ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΙΣΩ, ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ωΜΕΓΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ, ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟ αω ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ αω. ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΕΝΑΗ. ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΠΟΤΕ! ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ.
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΓΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ: γ. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Γ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΩΜΕΤΡΗΜΕΝΟ (ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΙΣΗ ΑΠΛΩΣΤΡΑ), ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ.
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Θ ΘΗΤΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΜΙΚΡΟΝ, Ο ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΜΕΣΑ 2 ΙΩΤΑ Ι, ΚΑΘΕΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ Χ ΧΙ ΣΕ ΟΡΘΙΑ ΣΤΑΣΗ. ΑΚΟΜΗ ΤΟ Θ ΘΗΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣΗΣ.
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ; ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗΣ, Η ΟΛΟΤΗΤΑ, ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ι ΙΩΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ. ΜΠΗΚΕΣ, ΕΚΑΝΕΣ ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΟΛΟΥ. ΑΦΟΥ ΚΑΤΗΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ, ΜΑΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΣΩΚΛΕΙΟΥΝ ΤΟ ; (;ΚΟΓΕΝΕΙΑ = ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ), ΜΕ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ ΚΑΙ Ι ΙΩΤΑ.
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 27 ΣΥΜΒΟΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗΣ ΜΑΣ (ΔΗΛΑΔΗ Η ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΔΕΞΙΑ. ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ, ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΩ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦΑ ΚΑΙ ΟΥΤΩ ΚΑΘΕΞΗΣ) ΕΙΝΑΙ ΤΟ [ ΠΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΗ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΗΝ ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ΓΡΑΦΗ. ΠΡΟΦΕΡΕΤΑΙ ΩΣ ΠΙ ΑΛΛΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ [. ΔΕΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ; ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ. Π.Χ. ΕΤΣΙ: ΣΗΤΗ;Π (ΠΟΙΗΤΗΣ). ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΙ ΟΜΙΚΡΟΝ ΙΩΤΑ.
ΤΟ ] ΔΙΓΑΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ‘Η ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΕΣΥ, ΕΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΕ ΛΕΞΕΙΣ, ΟΠΩΣ Ε]ΡΑΦΟ (ΕΓΓΡΑΦΟ), ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΣΥ, ΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝΤΟ ΔΙΓΑΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΓΑΜΑ, ΔΗΛΑΔΗ Ε]ΡΑΦΟ, ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΜΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΩΘΗΚΕ ‘Η ΕΔΩΣΕΣ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΤΑΓΜΑ, ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟ Κ.Α. https://www.aitherikigrafi.gr/systasi-enneadon-27-symbolon-alpha-omega
ΤΟ Ξ ΞΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ 3 ΤΡΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΠΟΥ Η ΠΡΩΤΗ, ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, Η ΜΕΣΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΠΑΝΩ ΓΡΑΜΜΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΑΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΝΑ ΓΕΩΜΕΤΡΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΟΠΛΟ, ΤΟ ΤΡΙΚΕΡΑΥΝΟ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΠΑΝΩ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΠΑΝΩ ΓΡΑΜΜΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ. ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΚΕΡΑΥΝΟΣ, ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΟΥ.
ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Σ ΣΙΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ 3 ΤΡΙΑ ι ΙωΤΑΔ, Ζ, Ν, Σ. ΚΑΙ σΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΥΤΑ συμβολΑ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ 600 ΜΟΙΡΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΤΟ Δ ΔΕΛΤΑ ΕΧΕΙ 3 ΤΡΕΙΣ ΓΩΝΙΕΣ, ΤΟ Ζ ΖΗΤΑ ΕΧΕΙ 2 ΔΥΟ ΓΩΝΙΕΣ, ΤΟ Ν ΝΙ ΕΧΕΙ 2 ΔΥΟ ΓΩΝΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ Σ ΣΙΓΜΑ ΕΧΕΙ 2 ΓΩΝΙΕΣ. ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ: 9 ΓΩΝΙΕΣ ΤΩΝ 600 ΜΟΙΡΩΝ. ΣΤΑ 3 ΤΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ Σ Ζ Ν ΟΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΜΟΙΡΕΣ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ.
2 ΓΩΝΙΕΣ * 300 ΜΟΙΡΕΣ = 600 ΜΟΙΡΕΣΟ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.
ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΡΙΑΔΑ ΣΥΜΒΟΛΩΝ Σ Ζ Ν ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ΞΑΝΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΛΛΟ ΡΟΛΟ, Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 666. ΤΟ 666 ΕΙΝΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΚΑΘΩΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ 6 ΠΡΩΤΟΝΙΑ 6 ΝΕΤΡΟΝΙΑ ΚΑΙ 6 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΑ: 666
ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Φ ΦΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΦωΣ.
ΤΟ ω ωμεγα (Ω) ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ Ο ω ωμεγα, Ο ΕΝΑΣ, ΤΟ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΡΗΤΟ ΕΝ ΟΛΟΝ ΦΩΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΓΕΙΩΘΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΑΙΘΕΡΙΚΗΣ ΓΡΑΦΗΣ https://www.aitherikigrafi.gr/ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΜΑΣ. 
ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΥΤΕ ΟΙ ΦΟΙΝΙΚΕΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ. Η ΑΙΘΕΡΙΚΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΓΡΑΦΗ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΗΣ 9 ΕΝ ΝΕΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ Α αλφα ΚΑΙ ΤΟΥ Ω ωμεγα.