ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Το ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΑΤΟΜΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.
      ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ

ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΔΗΤΟ.

ΔΗΛΑΔΗ, ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ, «ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΟΝΙΚΩΝ ΧΡΟΝΟΚΥΚΛΩΝ»

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΛΑΞΙΩΝ, «ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΞΙΑ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ, ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ»,

ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΣΥΜΠΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, «ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙΩΣΑΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ»,

ΚΑΙ ΩΣ ΜΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ 1 ΕΝΑ,ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ «ΑΤΟΜΟ», ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΚΟΣΜΟΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΝΗΜΗ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.
ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΘΕΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ, ΟΠΟΥ ΤΟ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΜΟΝΑΔΑ ΑΤΟΜΟΥ.

ΑΡΑ, ΠΑΝΤΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΜΕΡΩΝ, ΥΛΙΚΩΝ, ΟΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΚΑΙ ΧΡΟΝΩΝ, ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΟΤΗΤΑΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ.

ΑΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΛΛΩΝ Ή ΑΠΕΙΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ, ΟΠΟΥ Η ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΟΠΩΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΡΘΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ. ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ Ή ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ. ΚΑΙ ΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΜΕΡΗ ΟΜΩΣ ΜΑΖΙ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΟΛΟΤΗΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΗ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ Ή ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΑΤΟΜΟΥ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ.
ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΚΟΣΜΟΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΟΠΟΥ ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 6ΟΟ ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ.
ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΙΑ, ΟΤΙ Η ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΟΠΟΥ ΔΥΟ ΙΔΙΑ ΑΤΟΜΑ, ΟΜΟΙΑ, Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΙΑ ΑΞΟΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥ ΕΝΟΣ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.

ΑΣ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΔΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ ΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΜΑΣ:

28   7    8    13   8
 Α    Τ    Ο    Μ    Ο
28 + 7 + 8 + 13 + 8 = 64 ΕΞΗΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ
ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: 6 ΕΞΙ, ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΙΩΤΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΕΤΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΩΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ»
ΚΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΕΣ ΥΠΕΡΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ 6 ΕΞΙ ΚΑΙ ΤΟΥ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΟΥ 64, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ 6 + 4 = 10 ΔΕΚΑ, Η ΠΑΝΙΕΡΗ ΔΕΚΑΔΑ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΚΟΣΜΟΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟ 10 ΔΕΚΑ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ:
1 + 0 = 1 ΕΝΑ.
ΑΡΑ, Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ, ΑΤΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η Ι ΜΟΝΑΔΑ, ΤΟ 1 ΕΝΑ, ΟΠΟΥ Η ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΑΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΤΙΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΟΥ.
ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΚΩΔΙΚΟΥ ΑΤΟΜΟ. ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΤΟΜΟ, ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΟΠΟΥ Η ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΩΝ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ, ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΙΕΡΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ.
ΩΣΤΟΣΟ ΟΜΩΣ, ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΕΩΜΕΤΡΗΣΗΣ ΤΩΝ 5 ΠΕΝΤΕ ΑΥΤΩΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΩΝ.
28   7    8    13   8
 Α    Τ    Ο    Μ   Ο

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ Α ΑΛΦΑ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΛΦΑ, ΝΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ 28.

ΕΠΕΙΤΑ ΤΟ Τ ΤΑΦ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ, ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΔΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Τ ΤΑΦ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 7 ΕΦΤΑ.
ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΣΜΟΣΜΒΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΠΕΙΡΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.
ΕΠΕΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Μ ΜΙ, ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΠΕΙΡΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΟΛΥ – Μ – ΠΟΥ, ΤΩΝ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΟ ΚΟΣΜΟΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΤΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΑΣ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΟΣΜΙΚΟΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΝ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ, ΟΠΟΥ ΤΟ Μ ΜΙ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΑΝΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ.
ΚΑΙ ΤΟ 5 ΠΕΜΠΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΤΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ..
ΑΡΑ ΣΤΟ  ΣΧΗΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ:ΚΑΙ ΤΟ 5 ΠΕΜΠΤΟ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΤΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΜΟΝΑΔΑΣ Ο ΟΜΙΚΡΟΝ, ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.. ΑΡΑ ΣΤΟ  ΣΧΗΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΟΣΜΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ

ΑΡΑ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΑΤΟΜΟ, ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ 2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ:ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ. ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΧΗΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΤΑ 5 ΠΕΝΤΕ ΚΟΣΜΟΣΥΜΒΟΛΑ ΑΤΟΜΟ, ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΝΤΑΙ 2 ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ:

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ 7 ΕΦΤΑ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Η 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ, ΤΟ 7 ΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟΑΤΟΜΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ, ΤΟΥ ΑΡΧΟΝΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΟΛΟΝ ΦΩΤΟΣ ΑΡΡΗΤΟΥ ΕΝ, ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟΣ ΟΛΙΚΟΣ ΝΟΥΣ.
ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΤΟΜΟ,
28   7   8   13  8
 Α    Τ   Ο   Μ   Ο
ΣΤΗΝ 4 ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ, Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ, Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ, ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΤΟΜΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ Α ΑΛΦΑ, ΠΟΥ ΤΟ Α ΕΧΕΙ ΚΟΣΜΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ 28 ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΩΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Ω ΩΜΕΓΑ
28 28
 Α  Ω
ΑΡΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ α ΜΕ ΤΟ ω ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΕΝΑ, ΜΟΝΑΔΑ Ι, ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΙΝΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 28, ΠΟΥ ΤΟ 28, ΕΙΝΑΙ:
2 + 8 = 10 = 1 + 0 = 1 ΕΝΑ

ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ:ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ. ΑΠΟΛΥΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ:
28  7   8   13   8
Α    Τ   Ο   Μ   Ο
1    7   8    4   8
ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 7 ΕΦΤΑ, 2 ΦΟΡΕΣ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ 28 ΚΑΙ ΤΟ 13.
28 – 13 – 8– 8 – 7
ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ:
1  7  8   4   8
Α  Τ  Ο   Μ  Ο
1 + 7 + 8 + 4 + 8 = 28 ΕΙΚΟΣΙ ΟΧΤΩ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗΣ ΤΟΥ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ 28 ΕΙΚΟΣΙ ΟΧΤΩ, Ο ΙΔΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
28 Α – Ω 28
ΑΡΑ, Ο ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ατομο = 28, ΦΕΡΕΙ ΤΟ 28, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΤΟ 2 ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Ο ωμεγα, Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, ΤΟ 8 ΟΧΤΩ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΣΤΟ ΑΝΩΤΑΤΟ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΚΟΣΜΟΠΕΔΙΟ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΕΠΙΠΕΔΟ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ. ΚΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ: 2 + 8 = 10 ΔΕΚΑ , ΜΟΝΑΔΑ Ι ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΑ Ο ΜΗΔΕΝ. ΑΡΧΗ ΔΗΝΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ! ΟΠΟΥ Η ΜΟΝΑΔΑ Ι ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ (0) ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΙΚΗ ΜΟΡΦΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ, ΩΣ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ, ΟΠΟΥ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 2 ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΙΩΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΔΕΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ 10 ΔΕΚΑΔΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 2 ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΙΩΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΔΕΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ 10 ΔΕΚΑΔΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 2 ΔΥΟ ΜΟΝΑΔΕΣ Ι ΙΩΤΑ ΚΑΙ Ο ΜΗΔΕΝ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΤΗΝ 10 ΔΕΚΑΔΙΚΗ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.

ΚΑΙ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ 2 ΔΥΟ ΙΔΙΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 10 ΔΕΚΑ, ΕΧΟΥΜΕ: 1 + 0 = 1 ΕΝΑ, ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ. Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ.

ΑΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 1 ΕΝΑ.

ΑΡΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΚΩΔΙΚΟΣ αΤΟΜΟ, ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟ 28, ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΩΜΕΓΑ, ΟΠΩΣ:
ΑΛΦΑ    = 28 = 1 ΕΝΑ
ΑΤΟΜΟ  = 28 = 1 ΕΝΑ
ΩΜΕΓΑ  = 28 = 1 ΕΝΑ
ΑΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ = 1 ΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΝΟΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΩΝ ΥΠΕΡΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ
ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
ΑΡΑ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΟΝΑΔΕΣ, ΤΜΗΜΑΤΑ, ΜΕΡΗ, ΣΥΝΟΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΕΣ ΚΟΣΜΟΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΜΙΞΗ ΚΑΙ ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΥΝΟΛΩΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΥΝΟΛΩΝ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ, ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ 1 ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΤΟΜΟ, ΚΟΣΜΟΑΤΟΜΟ.
ΑΡΑ, ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΜΕΓΙΣΤΟ ΚΟΣΜΟΜΕΓΑΛΕΙΟ, ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΣΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΟΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΩΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΔΗΤΟ, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΑΝΙΟ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ.

ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΕΙΡΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΛΟΓΟ ΑΥΤΟΝ, ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΟΣΜΟΣ, ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ 12 ΔΩΔΕΚΑΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΟΜΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΟΥ.

ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΙΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΦΑΝΕΡΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΕ, ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΣΟΥ!
ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΣΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΗΘΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΛΟΝ, ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Το ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΑΤΟΜΙΣΜΟΥ, ΤΗΣ ΣΑΠΙΑΣ ΓΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΖΩΑ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥΣ.
ΝΑ ΝΟΗΣΕΙΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΟΛΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ, ΤΟΤΕ ΑΠΟΣΤΑΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΟΥ, ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΣΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΔΗΤΟΥ ΣΟΥ. ΣΠΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΔΟΜΗ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ!
ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΑΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΙΚΩΝ, ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΩΝ, ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΠΑΘΩΝ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ. ΓΙΝΕΣΑΙ ΖΩΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ, ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΩΣ ΕΝΑ ΖΩΟ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΟ ΣΑΡΚΙΟ ΣΟΥ. ΝΑ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΕΙΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΚΑΘΟΡΙΣΕΙ Ο ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΠΑΤΡΩΝΑΣ ΣΟΥ, ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ, ΖΩΟ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ!

ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΑΥΤΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΜΟΝΟΗΣΟΥΝ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΟΜΟΝΟΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΙΩΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ, «ΠΛΑΝΗΤΗ» ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ.

ΝΑ ΝΟΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΕΝΝΟΙΑ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΚΟΣΜΟΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ ΑΤΟΜΟ
ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΤΟΜΟ
ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΑ ΚΟΣΜΟΣΥΝΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΝ ΩΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΘΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ, ΨΕΥΔΟΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΑ ΓΝΩΣΗ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ, ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΟΥΝ!
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΣΕΛΙΔΕΣ 774 ΕΩΣ 783   Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ :  Ο ΕΛΛΑΝΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ 600 ΣΕΛ. 774 ΕΩΣ 783
ΠΗΓΗ : https://kosmotheasi.com ΠΗΓΗ : e-synews.gr