ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΕΛΛΑΝΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ (ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ)


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

10 ΔΕΚΑ 10 ΔΕΚΑΔΙΚΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΕΣ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 10 ΔΕΚΑ ΚΟΣΜΟΠΥΛΕΣ, ΣΤΗΝ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 100 ΕΚΑΤΟ ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 100 1 - 0 - 0 = 1 ΕΝΑ.

ΟΠΟΥ 100 ΕΚΑΤΟ ΣΥΝ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΩΜΕΓΑ ΤΟΥ 13 ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, 104, ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ
1 + 0 + 4 = 5 ΠΕΝΤΕ, ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΜΕ Ο,ΤΙ ΘΕΙΟ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΩΚΛΕΙΕΙ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΗΣ ΚΩΔΙΚΕΣ ΚΟΣΜΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΑΡΙΘΜΩΝ 7 ΕΦΤΑ ΣΤΟ 7 ΕΦΤΑ, Η 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΑΥΤΟΝ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ.
ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 77 = 7 + 7 = 14, Η ΜΟΝΑΔΑ 1 ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο ωμεγα, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ 1 + 4 = 5 ΠΕΝΤΕ , Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ.
ΑΡΑ, Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ.


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ 12 ΔΩΔΕΚΑ 10 ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΕΚΑΔΙΚΕΣ ΟΛΙΚΕΣ ΟΛΟΤΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΤΟΥ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΤΟΥ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΥ ΥΠΕΡΚΩΔΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΘΕΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 12 ΔΩΔΕΚΑΕΔΡΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ 600 ΕΞΑΚΟΣΙΑ, ΤΗΣ ΤΡΙΑΔΙΚΗΣ ΟΛΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΥΠΕΡΜΟΝΑΔΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ.
ΟΠΟΥ ΣΥΜΠΥΚΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 120 = 1 + 2 + 0 = 3 ΤΡΙΑ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΞΑΝΑ, ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 3 ΤΡΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΙΚΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΑΥΤΟΣΗΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΗΣ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΟΚΩΔΙΚΟ «ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ», ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ.
ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ Ο ωμεγα, Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, «ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ», ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥΣ 8 + 4 = 12 ΔΩΔΕΚΑ.
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ, ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ. ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, 3 Ή 12, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥΣ.
ΑΡΑ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΤΡΙΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Η Ι ΜΟΝΑΔΑ, ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ, Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, Ο ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ, ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟ ΚΩΔΙΚΟ «ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ».
ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΟΥ 148, ΒΛΕΠΟΥΜΕ 1 + 4 + 8 = 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ, Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΥΠΕΡΚΟΣΜΙΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 13 ΔΕΚΑΤΡΑ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ.


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ. ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ. ΟΜΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΣΜΙΚΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ, ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΟΜΕΤΡΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΙΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΑ:
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ 9 ΕΝΑΤΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΜΟΝΑΔΑ Ι ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΚΑΙ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ, Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΜΟΝΑΔΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ «ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΗ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΟΛΩΝ ΣΑΣ». ΤΟ 143, ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΦΕΡΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΤΟ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 3 ΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 12 ΔΩΔΕΚΑ.
ΑΡΑ, ΑΝ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΟ 4 ΚΑΙ ΤΟ 3 ΤΟΥ 143 ΜΕ ΤΟ 13 ΚΑΙ ΤΟ 12, ΘΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ: 143  11312
ΑΡΑ, ΘΑ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 143 = 1 + 4 + 3 = 8 ΟΧΤΩ
11312 = 1 + 1 + 3 + 1 +2 = 8 ΟΧΤΩ
ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ!!
ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ ΤΙΠΟΤΑ? ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΣΟ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΣΗΜΑ ΕΙΝΑΙ, 4 ΜΕ 13 ΚΑΙ 3 ΜΕ 12??
ΟΜΩΣ, ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ…
ΑΡΑ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 143, ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ
1 + 4 + 3 = 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ
9 ΕΝΝΕΑ, Η ΕΛΛΑΝΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ: ΤΟ 8 ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 9 ΕΝΝΕΑ ΚΑΙ Η 8 ΟΧΤΩ ΑΠΕΙΡΗ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ 9 ΕΝΝΕΑ, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΙΩΤΑ.
ΟΠΟΥ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ 98 = 9 + 8 = 17 ΔΕΚΑΕΦΤΑ, ΤΟ 1 ΕΝΑ, Η ΜΟΝΑΔΑ Ι, Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ 7 ΕΒΔΟΜΟΥ ΠΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΖΕΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ 7 ΕΦΤΑΕΠΙΠΕΔΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΑΛΗΘΙΝΗΣ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. ΕΝΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ 1 ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ 7 ΕΦΤΑ ΕΧΟΥΜΕ 1 + 7 = 8 ΟΧΤΩ
ΑΡΑ, Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΕΠΙΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ 8 ΟΧΤΩ.Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο«ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΞΑΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ, ΣΤΟ ΚΟΣΜΟΥΠΟΣΥΝΗΔΕΙΤΟ». ΩΣΤΟΣΟ, ΟΤΑΝ ΣΥΜΠΙΕΣΟΥΜΕ ΤΟ 148, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ 1 + 4 + 8 = 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ, Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, Ο ΩΜΕΓΑ.


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΕΡΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ, 5 ΠΕΝΤΕ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ, ΤΟ 5 ΠΕΝΤΕ ΜΕ ΤΟ 8 ΟΧΤΩ, ΤΟ ΑΠΕΙΡΟ ΤΟΥ ΑΠΕΙΡΟΥ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 8 + 5 = 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ , Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ.
ΑΡΑ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΑΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ Ο 13 ΔΕΚΑΤΡΙΑ.


Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο
Η ΟΛΙΚΗ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι, 1 ΕΝΑ ΤΩΝ 6 ΕΞΙ ΕΛΛΑΝΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΙΩΤΑ ΤΟΥ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ 13ΟΥ ΔΕΚΑΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ, ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ.
ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ 164, ΒΛΕΠΟΥΜΕ: 1 + 6 + 4 = 11 ΕΝΔΕΚΑ , Ο ΠΑΝΙΕΡΟΣ ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΚΩΔΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΠΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ Ι ΜΟΝΑΔΑ 1 ΕΝΑ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗΝ Ι ΜΟΝΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ 1 ΕΝΑ, ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ 11 ΕΝΔΕΚΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΗΣ ΟΛΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΑΝΙΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ 13, 12, 11.
ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΕΙΝΑΙ 11 ΕΝΔΕΚΑ.


Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.
ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥΠΕΡΣΥΝΗΔΕΙΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 101 ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ 1 + 0 + 1 = 2 ΔΥΟ , ΤΟΝ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΩΔΙΚΟ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥ 11 ΕΝΔΕΚΑ, ΑΛΛΑ ΙΔΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΟΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΠΩΣ 11 = 1 + 1 = 2 ΔΥΟ.
ΟΜΩΣ, Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ 2 ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΩΜΕΓΑ , Ο ΙΔΙΟΣ Ο 13ΟΣ ΔΕΚΑΤΟΣ ΤΡΙΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΣΠΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΑΝΙΑ ΙΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ.

ΤΕΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ 
ΣΥΝΕΧΊΖΕΤΑΙ ......