ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΟΡΚΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΟΡΚΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΤΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΩΝ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΩΜΕΓΑ ΜΑΙΑΝΔΡΩΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ 2 ΔΥΑΔΙΚΗ ΖΕΥΞΗ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΡΙΖΟΝΤΙΩΣ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΟΠΩΣ: (ΣΤΟ ΣΧΗΜΑ)ΟΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Η ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΗΣ ΕΣΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ 4 ΤΕΤΡΑΔΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΟΥΝ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ 6 ΕΞΙ ΚΑΙ 4 ΤΕΣΣΕΡΑ 9 ΕΝΝΕΑ, ΜΕ ΚΟΙΝΗ ΕΣΤΙΑ, ΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ 6 ΕΞΑΓΩΝΗ ΚΑΙ 6 ΕΞΑΠΛΕΥΡΗ ΕΣΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ 6 ΕΞΑΓΩΝΗ ΕΣΤΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ Η 3 ΤΡΙΑΔΑ ΟΛΟΤΗΤΑ ΜΟΝΑΔΑ Ι ΤΩΝ 3 ΤΡΙΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΗΛΙΩΝ.ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ
ΕΛΛΑΝΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΣΦΑΙΡΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΟΠΟΥ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΟΡΚΩΝ-ΝΟΜΩΝ ΤΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ, ΝΑ ΔΙΑΦΥΛΑΤΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΚΟΥΣ-ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΙΔΙΑ Η ΘΕΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.ΕΝΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. 
Ο ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΑΝ ΜΗ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΥΓΕΙΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΘΕΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΤΟΥ, ΟΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΟΥ.


ΑΡΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΠΑΝΙΕΡΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΥΚΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΤΩΝ ΚΩΔΙΚΩΝ ΤΩΝ ΜΕΣΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ, ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ:

4 * 6 = 24 = 2 + 4 = 6 ΕΞΙ
4 * 9 = 36 = 3 + 6 = 9 ΕΝΝΕΑ
6 + 9 = 15 = 1 + 5 = 6 ΕΞΙ
ΑΡΑ, ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ
ΕΛΛΑΝΙΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ 6 ΕΞΙ.
ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕΙ! ΝΑ ΧΑΡΑΧΘΕΙ! ΝΑ ΦΟΡΕΘΕΙ! ΝΑ ΤΙΜΗΘΕΙ! ΝΑ
ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

 Ο ΟΡΚΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ 

https://www.aitherikigrafi.gr/orkos-ygeias?fbclid=IwAR17IHepQub79_3FeBZKAIgZ1hupJZdH4ST8YdrQhKbjUOLVJfYbp7NX8Uk
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΑΣΜΑ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΝΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΟ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΟΡΚΟ (ΟΡΚΟΣ=ΝΟΜΟΣ) ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΜΕΡΟΣ. 

Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΑΓΕΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟΝ "ΙΕΡΟ ΕΛΛΑΝΙΟ ΟΡΚΟ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ" ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.